dinsdag 23 juli 2013

Quick taupe look

Soms heb ik van die momenten wanneer ik even niet weet welke look ik moet maken. Ik wil iets simpels, snels en toch iets wat bij mij past. Taupe kleur kan wat dat betreft de beste oplossing bieden. Het is neutraal omdat het grijzig bruin is, maar het is wel bijzonder genoeg omdat er ook een paarse ondertoon in zit.Dit was de look die ik gisteren droeg... en een paar keer daarvoor. Het komt niet vaak voor dat ik een look meerdere keren draag, maar deze bevalt mij wel erg goed. Hij is vrij subtiel en dus kan ik het ook dragen als ik buiten de deur moet werken. Maar hij past ook werkelijk overal bij, wat ik ook draag. Ik vind taupe ook echt extra mooi bij mijn blauw/grijze ogen passen. Sowieso staat bruin en grijs altijd extra gaaf bij zo'n koele oogkleur. Dus dit is dan ook een makkelijke maar een geslaagde combinatie. Wat ik voor deze look gebruik? Eigenlijk maar twee basis-producten!Over mijn hele bewegende ooglid heb ik Maybelline Color Tattoo in Permanent Taupe aangebracht (gewoon met mijn vingers, zodat het ook makkelijker te blenden is). Om een beetje schaduw en dimensie te creƫren gebruik ik Satin Taupe van MAC. Alle twijfels die ik bij deze kleur had zijn helemaal weg. Hij is prachtig, multifunctioneel en past werkelijk overal bij. En hij staat ideaal met Permanent Taupe (what's in the name) en maakt hem nog net iets mooier. Satin Taupe heeft een klein glansje, terwijl de Color Tattoo volledig mat is. Daarom vullen beide kleuren elkaar ook zo goed aan (en ook omdat Satin Taupe net een klein beetje donkerder is). De look maak ik altijd af met een lichtere kleur/highlighter (hier heb ik Vex van MAC gebruikt) en een oogpotlood. Als je voor een donkere potlood kiest dan wordt het net iets zwoeler, maar ik heb voor mijn goede oude favoriet -Baked van Urban Decay- gekozen. Langs de onderste wimperrand opnieuw een beetje Satin Taupe, strakke wing en een paar lagen mascara. Een hele snelle en simpele look die toch niet verveelt.

10 opmerkingen:

 1. Ik gebruik die colour tattoo ook graag <3 Leuk effect met dat gouden randje onder je oog

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eenvoudig, maar oh zo mooi! Satin Taupe blijft grote favoriet bij mij, aan de Color Tattoos ben ik nog altijd niet geraakt, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie en draagbare look!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie look! Satin taupe (heb 'em ook) is zo'n mooie en draagbare kleur!!

  BeantwoordenVerwijderen