woensdag 24 juli 2013

Sunglow Brilliant Bronze

Ah, Senna, je blijft mij verrassen! De pareltjes van de zomercollectie bleken toch de mooie bronzers te zijn. En oh, wat zijn ze prachtig en fijn in gebruik! Ook hier word je uiteindelijk verliefd op... zo gaat het bij mij altijd met de producten van dit merk.Brilliant Bronze zijn baked mineral bronzer & highlighter. Deze lichtgewicht minerale gebakken duo's geven je huid een warme gloed, alsof het zonnetje de hele tijd bij je bleef. Deze bronzer kan heel dun worden aangebracht voor een subtiel sunkissed effect, maar je kunt het ook opbouwen voor een diepere natuurlijke tan. De highlighter maakt je look af door je huid nog stralender te maken. Deze bronzers bevatten poeder van echte parels die verrijkt zijn met amino zuren en proteïnen voor hydratatie en extra zachtheid. Ook belangrijk om te weten: deze producten bevatten geen oliën, talc, parfum of parabenen. Go, Senna!Dit zijn shimmery bronzers, dat is duidelijk. Maar dit is wel zo'n product dat je op de huid moet zien voor je er oordeel over kan geven. Meestal ben ik geen grote fan van shimmery bronzers. Maar het feit dat ik mijn matte bronzer al weken lang laat liggen voor deze twee beauties betekent denk ik genoeg... Oké, op naar de duo's! Allereerst de kleur... Dit bronzer/highlighter duo is verkrijgbaar in twee varianten...Dawn is een lichtere bronzer met rozige highlighter. Deze zal ideaal zijn voor de wat lichtere huidjes. Heb je een beetje een kleurtje dan kun je het ook makkelijk als blush gebruiken. Tenminste, dat doe ik nu. Inmiddels ben ik een beetje gebruind en ik hou van een iets heftigere gebronzde look. Deze bronzer gebruik ik dus vaker als blush. Of als ik geen zin heb om blush en bronzer te gebruiken, dan pak ik alleen Dawn (alles in een). Dat is nou het voordeel van deze rozig/bruine kleur. De highlighter is heel neutraal, niet al te roze, maar meer licht parelmoer. Prachtig!Sunset is ook zeker een hele grote favoriet geworden. De bronzer zelf bleek een hele goede match te zijn. De kleur is niet te warm, maar juist perfect om te shapen zonder grijzig te lijken. Shapen met een shimmery kleur? No worries. De shimmer zie je nauwelijks op de huid. Het lijkt meer een gezonde glow die je gebronzde look juist niet te "plat" maakt. Als ik geen zin heb in een blush daarna, gebruik ik alleen deze bronzer en highlighter. That's it, een snelle maar prachtige look creëer je zo. De highlighter is trouwens wat warmer dan in een Dawn duo. Je moet echt van een gouden gloed houden, maar bij een gebruind huidje staat het prachtig. Heerlijke combinatie!Swatches! Eerst het Dawn duo en daarnaast de twee uit het Sunset setje. Je ziet een duidelijk verschil terwijl ze best subtiel zijn aangebracht. De linker swatch is trouwens gemaakt met een flits om te laten zien hoe mooi de shimmer erin is. Het is echt heel subtiel, het valt nauwelijks op, maar het speelt wel heel mooi met het licht. Love it!Nog meer swatches. Beide bronzers zijn prachtig en heel makkelijk in gebruik. Je kunt ze ook aanbrengen met een puntige blush kwast die ook bij deze collectie hoort. Om eerlijk te zijn heb ik tot nu toe alleen mijn oude MAC blush kwast gebruikt, maar ook die Senna kwast zal ik binnenkort eens uitproberen. Deze duo's zijn niet te poederig en blenden heel makkelijk en zacht. Hele fijne structuur, vooral voor een gebakken product.Tijd voor de swatches "in actie". Dit vind ik altijd een lastige omdat mijn camera het effect niet altijd even goed weergeeft. Alhoewel dat in het geval van Dawn best goed gelukt is. Ik heb het vrij heftig aangebracht, daar hou ik nou eenmaal van. Maar toch blijft het er natuurlijk uitzien. Ook de roze highlighter ziet er subtiel uit.Mijn prachtige Sunset had helaas nog veel mooier op de foto's moeten zijn. Ik heb het met twee looks geprobeerd en toch zie je niet helemaal hoe bijzonder hij in het echt is. Het is net iets heftiger en bronzer dan Dawn, maar nog steeds heel natuurlijk en mooi. Ik krijg er een enorm zomers gevoel van, heerlijk! Sunset en Dawn zijn te koop in de webshop van Senna Cosmetics.

10 opmerkingen:

 1. Ze zijn beiden gewoonweg prachtig!Ik heb een lichte voorkeur voor Dawn..nee Sunset..nee toch Dawn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super mooie glow geven ze zeg :D gorgeous!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie kleuren :) de verpakking is ook heel mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn beiden mooi! Denk dat ik ze alletwee wel zou kunnen gebruiken, maar dan de donkere vooral om te shapen en de lichte meer als all over zonnepoeder.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg mooi! Staat ook prachtig bij je huidskleur

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze zien er allebei supermooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh, allebei erg mooi zeg! Kan niet kiezen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige bronzers! Vooral Sunset vind ik super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen