zondag 7 juli 2013

Tijd om te ontspannen

adv. - door Speeleiland.nl


Herken je het gevoel dat het je allemaal even te veel wordt? Je bent bijvoorbeeld druk met je huiswerk, je huishoudelijke werk of in je baan. Je hebt het gevoel dat je hoofd overloopt en helemaal vol zit. Je lijf voelt gespannen en je voelt de stress door je lichaam gaan. Wat ga je dan doen om even te ontspannen?

Er zijn natuurlijk veel verschillende manieren waarmee je weer even je hoofd leeg kunt maken en op andere gedachten wordt gebracht. Bijvoorbeeld een wandeling maken (met je hond), even pauze nemen en iets drinken, een ontspanningsoefening doen of een online spelletjes spelen.

Dat laatste is iets wat erg leuk is en onwijs goed ontspant. Als je voor je werk of je huiswerk al achter een computer zit dan is de stap niet zo groot om een website te bezoeken met online spelletjes.

Speeleiland.nl is een website met duizenden spelletjes in uiteenlopende categorie├źn. Als je even lekker wilt racen, zoals Mario Kart, dan kun je bij de race spelletjes gaan kijken. Pimp je eigen auto en wordt eerste! Je bent even lekker fanatiek bezig en je ontspant omdat je gedachten nu alleen bij het spel zijn en niet bij andere zaken.

Een ander leuk spel is Vuurjongen en Watermeisje. Dit kun je eventueel ook nog met een collega of klasgenoot spelen omdat je met de Vuurjongen en het Watermeisje kunt spelen. De ene gebruikt de letters WASD op het toetsenbord en de andere gebruikt de pijltjes toetsen. Van dit spel zijn inmiddels als drie varianten uitgebracht.

Een variant op dit spel is Jim Loves Mary. Dit spel moet je op dezelfde manier spelen als de Vuurjongen en Watermeisje spellen. Jim moet telkens bij Mary terecht komen omdat ze een setje zijn.

Speel jij ook wel eens online spelletjes op Speeleiland.nl om te ontstpannen? Welke game speel je dan?

2 opmerkingen:

  1. Zoiets ontspant me nu niet meteen. Geef mij maar wat relaxte me-time :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik doe ook liever aan me-time...in de vorm van lezen, dansen of naar een concert gaan :)

    BeantwoordenVerwijderen