maandag 8 juli 2013

Total bronze make-up look

Vandaag een look met Benefit producten uit The Bronze of Champions kit! De no make-up -make-up met de nadruk op de net-terug-van-vakantie-uitstraling. Kijken jullie mee naar wat ik ervan gemaakt heb?Allereerst de ogen. Als je alleen de producten uit de kit zou gebruiken, dan is het allemaal niet zo ingewikkeld. Bikini-tini crèmeoogschaduw over de hele bewegende ooglid geeft een vleugje kleur en een subtiel glansje. Het is wel een mooie basis voor andere oogschaduws. Ik zou het ook vooral bij een beetje kleur houden met deze oogschaduw. Wil je Bikini-tini intenser hebben, dan moet je opbouwen en dat betekent een dikkere laag crèmeoogschaduw... de gevolgen kunnen jullie wel voorspellen. Daar overheen heb ik de andere oogschaduwkleur uit de kit gebruikt: Thanks a Latte. Een medium bruine kleur die bij mij heel neutraal lijkt. De combinatie van deze twee creëert wel een stralend geheel. Om de arcadeboog toch nog wat meer te definiëren heb ik een andere niet-Benefit oogschaduwkleur gebruikt: Temptatious van Sinful Colors - een groenig bruine kleur. Een beetje highlighter in de binnenste ooghoek en onder de wenkbrauw, een zachte wing en Baked oogpotlood (my precious) langs de onderste wimperrand gecombineerd met de kleuren die ik op de bewegende ooglid heb gebruikt.The´re Real! mascara bleek trouwens ook erg fijn te zijn. Het heeft een fijn rubber borsteltje dat niet al te groot is (ik ben tegenwoordig veel grotere gewend). Het scheidt prima mijn wimpers en maakt ze langer. Het geeft vooral definitie aan mijn wimpers en niet van die enorme volume, wat op zich ook wel prima is. Het bleek in ieder geval een hele fijne en makkelijke mascara in gebruik te zijn. En ik ben er niet allergisch voor wat ook weer elke keer een aangename verrassing is.The whole look! Links 2 foto's met flits, rechts - zonder. Hoola bronzer en Whatt's Up! highlighter ogen heel natuurlijk. Dat bedoel ik nou met een subtiele en gezonde glow. Natuurlijk zou je het allemaal nog veel intenser kunnen maken en ook bijvoorbeeld nog een vaste highlighter daar overheen doen, maar ik ging juist voor deze neutrale look. De Hoola gloss op mijn lippen gaf een zacht glansje. In de verpakking leek de gloss bruin en daar hoef je dus echt niet bang voor te zijn. Deze tube-glosjes van Benefit blijven heel subtiel en zijn echt van die meeneem-exemplaren. Al met al een hele geslaagde look. Vrij neutraal voor mij, maar de basisproducten die je in deze kit krijgt kunnen je zeker helpen bij het creëren van iets moois. En wat is er leuker dan de nieuwe make-up met je oude stash bewoners te combineren. ;)

6 opmerkingen: