woensdag 14 augustus 2013

3x Kiko nagellak

Allereerst... sorry dat het de afgelopen dagen iets rustiger op mijn blog is geweest. De drukte op mijn werk loopt even uit de hand, dus al mijn kracht was even helemaal op. Maar gisteren avond is het mij toch weer gelukt, dus een paar artikeltjes staan nu te wachten om gepubliceerd te worden. Ik begin met wat nagellak...Deze drie schatjes heb ik afgelopen keer in Oberhaussen gekocht. Drie zomerse kleurtjes met hele fijne shimmer erin. Twee van de drie kleuren hadden jullie waarschijnlijk wel van mij verwacht, maar groen...?Ik had al een tijdje zin in een zacht-groene nagellak. Nou is deze niet bepaald zacht te noemen, maar toen ik hem zag vond ik hem te vrolijk en te apart om te laten liggen. Dus, dames en heren, bij deze mijn eerste -overwogen gekochte- groene nagellak! Deze komt uit de Sun Pearl collectie van Kiko. Volgens mij was dit een limited edition, waar nu de restjes (dus met korting!) van verkocht worden. Het is #427 en het is een limoen-groen kleurtje met hele fijne shimmer in allerlei tinten goud. Extra mooi in de felle zon, maar ook in de schaduw niet vervelend om te dragen. Zonder direct zonlicht valt de shimmer alsnog op, maar in de zon is het net iets meer (geldt trouwens voor alle Kiko lakjes uit dit artikel).De volgende Sun Pearl nagellak is #430. Deze opvallende rode kleur bevat gouden en rode shimmer, wat het effect heel speels maakt. Deze rode kleur is tussen het felle en wat donkerdere in. Heel draagbaar, maar toch ook wel alles behalve subtiel. Een vrolijke, zomerse, rode kleur. Het enige wat mij opviel is dat de groene kleur net iets dikker was, waardoor het aanbrengen met iets meer moeite ging. Deze rode kleur was daar en tegen prima om aan te brengen. De houdbaarheid op mijn nagels was ook wel aardig, een dag of drie zonder ook maar een kleine chip.Tot slot nog een lakje uit het vaste assortiment van Kiko. Ik wilde weer eens een neutraal kleurtje kopen en voor deze bijzondere beige kleur viel ik als een blok. Hij bevat ook weer shimmer, zilveren shimmer zelfs. Het maakt hem extra bijzonder ook al blijft hij nog steeds heel subtiel. Dit is #220 and I love it. Het is een hele mooie beige kleur die perfect bij mijn huidskleur past. Het is niet precies mijn huidskleur (wat best lelijk kan staan... vingers zonder nagels? Brrrr...), maar net iets anders, en glossy... en shimmery. Perfect voor elke dag! Alleen kan dit lakje nog best wel doorzichtig zijn, ook na 2 lagen. Met wat dikkere lagen (of 3 dunnere lagen) zie je niets meer van het randje. En voor een paar euro voor een Kiko nagellak zijn deze beauties dus zeker een budget aanrader te noemen.

10 opmerkingen:

 1. Ik vind de laatste twee vooral erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie lakken! Vooral het rode lakje <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. die roodroze tint is prachtig :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kleuren! Ik ben normaal ook niet zo van de groen, maar ik vind deze best mooi. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die groene is echt leuk, lekker fel! Ik hou van grasgroene kleurtjes zoals deze.

  BeantwoordenVerwijderen