zaterdag 31 augustus 2013

DE MOOISTE DAG OOIT!

Ja ja, het is eindelijk zover! Wij hebben er iets langer dan een jaar naar toe kunnen leven en nu is het eindelijk 31-8-13. De perfecte datum en hopelijk wordt het ook dé perfecte dag! Gisterenavond is een vriendin bij mij gekomen om mij te helpen ontstressen (oftewel meidenavond met films en zo). Vandaag zit ik om 11 uur bij de kapper. Daarna gaan wij gelijk door naar de lokatie, het mooie kasteel hier in de buurt. Daar ga ik zitten voor mijn make-up en dan is het tijd voor de jurk... Mijn aanstaande zie ik pas tijdens de ceremonie voor het eerst. Dus niks van te voren ophalen, nee, dat vind ik te burgerlijk (sorry :P). Gewoon bij het altaar, alleen dan zonder kerk. Dit vind ik een stuk emotioneler en romantischer. Ik ben zo enorm benieuwd naar alle reacties! Mijn jurk zal heel wat aandacht trekken. Ik beloof het, geen standaard exemplaar. ;) Ik zou zeggen, houd mijn Twitter en Instagram (beide: @fairynowings) in de gaten als je een beetje up-to-date wilt blijven (ik neem aan dat ik zelfs onder zo'n druk het niet kan laten om tenminste één fotootje te Instagrammen).De bovenstaande foto is een still uit de video van onze openingsdans tijdens de repetitie. Toch wel schattig, hé? :) Ook weer iets speciaals wat wij vandaag gaan doen. Ik heb echt zoveel zin om eindelijk iedereen op het feest te zien! Allemaal gezellige mensen bij elkaar, super leuk! Ik zal proberen om binnenkort een verslagje van vandaag nog te maken. Al die indrukken, het wordt wat! Ik hoop dat jullie het in ieder geval leuk vonden om te lezen hoe alle voorbereidingen gingen. Wat ik mij alleen nog bedacht heb is dat ik niet over mijn tweede vrijgezellenfeest heb verteld! Oké, kort dan maar even... Mijn eerste feest was met collega's en mijn tweede met vriendinnen en familie. Het tweede feestje was een stuk rustiger ten opzichte van het eerst, maar dat vond ik juist wel even lekker. Wij hebben in een sloep gevaren (uiteindelijk niet door de stad, maar wel in een rustigere omgeving), daarna zijn wij lekker uit eten geweest. Tapas, dat dan wel weer, mijn lieveling! Daarna was het tijd voor iets fouts... het werd disco-bowlen... en ik moet zeggen, het was zo fout dat het leuk was! Het is bowlen, maar dan met een rookmachine en lasers en foute muziek. En shotjes... ja, toen begonnen wij ermee. En toen het afgelopen was doken wij nog even een danscafé in. Het feest ging verder! Het was enorm gezellig, alleen de volgende ochtend had ik het even zwaar... hahaha dat betekent dat het feest zeker geslaagd was! Ik vond beide feestjes gezellig en ben dankbaar dat mensen dit voor mij wilden doen. Dank jullie wel, lieve meiden! Maar goed, vanavond dus weer een feestje... maar dan net even anders. ;) Gaan jullie een beetje aan ons denken? :)

12 opmerkingen:

 1. Oh wat heerlijk dat jullie dag nu eindelijk hier is! <3 Door je fijne updates heb ik zo met je meegeleefd! Ik hoop dat je heerlijk geslapen hebt lieverd, want vandaag wordt je droom werkelijkheid! Ik zal zeker aan jullie denken, geniet van elke seconde! Alle goeds en liefde voor jullie vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geniet ervan, maak er een fijne, gezellige, mooie dag van! En alvast een dikke proficiat

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel plezier vandaag, geniet ervan en geniet van elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel veel plezier en ik ben zo benieuwd naar je jurk en hoe je alles zult beleven!! Ik had je al getweet zonder dit gelezen te hebben.. gelukkig ik zat er niet naast! Geniet ervan en van elkaar! Ik vond het leuk om mee te genieten en zal straks zeker naar Instagram kijken voor een sneakpeak van je awesome jurk! XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel plezier vandaag, geniet ervan!! Ben benieuwd naar je verslag!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een lieve foto! Ik zal zeker aan jullie denken ;) heel veel geluk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Proficiat! En geniet van deze mooie dag! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. proficiat :) kijk al uit naar de foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hopelijk heb je een superdag gehad, vast wel! Ik heb al even je jurk gezien op de Instagram-foto. Die ziet er supermooi en romantisch uit!

  BeantwoordenVerwijderen