zondag 11 augustus 2013

De week van... aftellen en voorbereiden

De afgelopen week was... gekkenhuis. Ik heb het al vaker geroepen, maar nu is het dus x10 geweest. En het wordt waarschijnlijk alleen maar erger. Nog precies 2 weken tot mijn vakantie. Ik tel de dagen af. En misschien is dit niet helemaal bevorderlijk, vooral voor mensen om mij heen... maar ik heb het er helemaal mee gehad. De drukte en alles. Afgelopen dinsdag heb ik tot 21:00 op kantoor gezeten. En het gekke is, hoe langer je ook blijft werken, het is nooit af. Maar sommige dingen moesten gewoon dinsdag gebeuren... en dat betekent het avondeten (in de vorm van Vifit van € 4) bij de tankstation halen en de volgende ochtend heel gaar weer op het werk verschijnen. Die dag werd het een uur of 19:00, wat voor mij al vrij vroeg is. Ik zeg toch, gekkenhuis. En dan heb je nog de reisafstanden niet meegeteld. Afgelopen week heb ik twee keer moeten tanken. Ik hou van auto rijden, maar ook dit word je vroeg of laat zat. En het vervelende is, als je zo laat en zo moe thuis komt, dan wil je niks meer doen (behalve slapen). Dat is dan ook de reden waarom de artikelen hier nu zo onregelmatig verschijnen. Ik probeer het wel, maar ik heb er af en toe gewoon geen kracht meer voor (ook wel eens bijna in slaap gevallen tijdens het typpen van een artikel *not good*).


van weheartit.com

Gisteren had ik wel een goede ingeving... Werk is werk, maar mijn bruiloft is op dit moment het belangrijkste wat er is. Vasthouden dit hé! Want ik weet het, morgen zit mijn hoofd weer vol met het werk. Maar goed, de bruiloft... Afgelopen week hebben wij eindelijk de liedjes voor de ceremonie definitief uitgekozen. Dat heeft dus heel lang geduurd. Zijn wij nu klaar met muziek? Noooo... Nog 4 liedjes voor de videograaf (2 uptempo en 2 langzame... OMG, je wordt gewoon keihard aan het werk gezet!) en een paar liedjes voor de DJ. Daar moet ik dus ook weer even voor gaan zitten. Gisteren ben ik nog bij lieve Peggy geweest. Ik had mijn hondje meegenomen, zodat hij niet de hele middag alleen thuis zou zijn (vriendlief had zijn vrijgezellenavond... wat bleek tot 6 uur vanochtend te duren...). Mijn hondje had dus de hele middag en avond om het huize Timmermans volledig te besnuffelen. En ook om uiteindelijk alle buren weg te jagen met zijn geblaf. Nou ja, geblaf, gezien zijn formaat klinkt het alleen maar schattig. En hij is nou eenmaal beschermend als hij zich ergens thuis voelt. Ook hebben wij met Peggy zitten make-up (of zoals mevrouw het zegt: "muppen"). En het was ontzettend leuk! Ik zei al van te voren dat zij met mij helemaal los kon gaan. Jullie begrijpen wel dat ik geen standaard bruidje zal zijn, mijn make-up mag zeker worden gezien! Wij hebben de boel gefilmd, maar dan ook echt alles. Camera aan en kletsen en make-uppen maar. Ik weet nog niet wanneer ik dit zal plaatsen, omdat deze looks het waarschijnlijk ook echt zullen worden... Maar jullie zien het in ieder geval gelijk na mijn bruiloft. Wij hebben uiteindelijk een paar uur gefilmd, dus genoeg om te bewerken. ;) Vandaag op de planning: mijn jurk voor de 100ste keer passen (als het goed is zit het nu perfect *fingers crossed*) en daarna 's middags Spa-tijd met een vriendin (wij gaan gezellig naar Nijmegen... zonder van te voren te reserveren... tweede keer: fingers crossed). En dan is het weer maandag. Het wordt weer een drukke week, maar zolang ik nauwelijks instort-momentjes heb, dan is het alleen maar leuk. En onthouden: the wedding goes first!

9 opmerkingen:

 1. Het was super leuk om jullie op bezoek te hebben, veel te lang geleden! Nog eventjes doorbijten en dan vakantie!!! En trouwen! En eerst nog vrijgezellen part 2 :) Tot 6u vanochtend..nou...nou...die heeft zich duidelijk vermaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh ik ben erg benieuwd naar je bruidsmakeup! ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, klinkt superdruk. You're almost there ;-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat geweldig dat Peggy je make-up doet! Who else ook eigenlijk? <3 En je hebt helemaal gelijk: Je huwelijk komt nu voorop! Denk ook een beetje aan jezelf tussen al het gestress door hé?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben ook heel erg benieuwd naar je bruidsmake-up en vind inderdaad ook dat je bruiloft belangrijker is op dit moment, maar tegelijk snap ik ook wel weer dat je werk door je hoofd blijft spoken.

  Hopelijk kan je wat ontspannen en ervan genieten:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ben echt heel erg benieuwd naar je bruidsmake-up. Klinkt inderdaad erg druk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Druk druk druk, ocharme :-( Ik kan daar heel slecht met om, met tijdstekort en veel to do's. Blijf maar positief denken en dan krijg je het hopelijk wel allemaal georganiseerd :-) Super ook dat Peggy je make-up gaat doen, dat wordt schitterend.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ff volhouden dus meid, de laatste loodjes wegen het zwaarste!! Leuk dat je bij Peggy bent geweest en ben vast benieuwd naar het filmpje. Lekker dat je gisteren een SPA moment hebt ingelast; hopelijk ben je weer een beetje opgeladen nu. Take care he!!

  BeantwoordenVerwijderen