donderdag 15 augustus 2013

EOTD: REDiculous

Als je al in het bezit bent van de nieuwe bordeaux-rode / paarse make-up kleuren (zie ook mijn shoplog), dan moet je het zo snel mogelijk gaan dragen. En al helemaal als je toch je outfit aan je make-up wilt aanpassen. ;) Een tijdje geleden doordeweeks droeg ik deze look. You know, I loooove red eyeshadow!Het idee is heel simpel: mijn nieuwe Maybelline Color Tattoo als basis en daar overheen kun je los gaan met allerlei kleurtjes. Zo ben ik bijvoorbeeld aan de slag gegaan met mijn favoriete Sleek palette - Monaco. Daar zit een donker-rode shimmery kleur in waar ik vooral de crease mee gedefinieerd had. Matte donker-paarse kleur had ik gebruikt voor nog meer diepte (maar niet te veel, anders werd het helemaal dramatisch). Neutrale kleur in de binnenste ooghoek en onder de wenkbrauw en klaar is deze look.Heel simpel, vrij snel, en toch helemaal mijn ding. Zwarte eyeliner daarboven en donkere oogpotlood op de waterlijn zorgen ervoor dat er geen effect van de geïrriteerde ogen zal ontstaan (alhoewel, die ontstaat sowieso niet snel als je de schaduws goed gebruikt). Een paar goede lagen mascara maken de look af. De rest van het gezicht heb ik makkelijk en rustig gehouden. Zolang de basis maar goed is, kan deze look goed worden gedragen. Tenminste, hier hou ik wel van. :)

9 opmerkingen:

 1. past perfect bij het topje die je aanhad :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi, deze warme kleuren staan je prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt een prachtige look zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Héél mooi ! Ik hou wel van zo'n kleuren :-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. zo een gave kleur! Staat je goed meis

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Staat je prachtig! Wat maak jij toch altijd mooie looks!

  BeantwoordenVerwijderen