dinsdag 27 augustus 2013

EOTD: Something Blue

Something old, something new, something borrowed, something blue... zo ging het, toch? Daar ga ik mij dus echt niet aan houden. Dat vind ik te traditioneel en te... Engels? Maar misschien dat ik toch nog stiekem iets blauws doe, een klein onzichtbaar accentje. Of zoals bij deze look: een mooie, vrij felle wimperrand. Natuurlijk ga ik zo'n opvallende kleur niet op de grote dag dragen, maar ik moet zeggen... de basis vind ik dan wel weer geschikt. ;)Voor deze look heb ik een aantal kleuren uit mijn Inglot palette gebruikt. Mijn favoriete gelige highlighter in de binnenste ooghoek en de donkere kleur uit de bruine rainbow oogschaduw over de rest van de ooglid. Nog gemengd met een aantal andere bruine tinten, waardoor de overgang heel subtiel werd. Maar wat ik vooral mooi vind aan deze oogschaduws is hoe mooi ze het licht vangen. Dit is vooral aan de fullface foto's te zien...De zachte blauwe kleur komt trouwens ook uit mijn Inglot palette. Daaronder heb ik een licht blauwe oogpotlood van Dior gebruikt. Toch wel heel makkelijk dit, ik hou van blauwe lijntjes onder mijn oog. Maar ik vind het wel bijzonder genoeg. Ik ben gek op deze look. Wie weet, ga ik er meer mee doen op mijn grote dag? ;)

12 opmerkingen:

 1. Mooi dat blauwe accent onder je oog! Ik vind je look zowieso erg mooi en leuke foto's!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat oogpotlood van dior ziet er goed uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je look is erg mooi geworden. Vooral zo'n blauw accent onder de ogen, geeft toch wat extra's.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie look! Inderdaad niet echt een bruidslook maar jou kennende...is dat ook niet nodig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh something blue, awesome :-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie look met net dat beetje pop of colour, was heb je trouwens een mooie gebruinde huid op deze foto`s of ligt dat aan mij? :P

  BeantwoordenVerwijderen