vrijdag 2 augustus 2013

Filmpje: shoplog Duitsland (make-up, verzorging en kleding incl. OOTD's)

Precies een week geleden ben ik eventjes in Oberhaussen geweest. Soms doe ik het gewoon spontaan. Dan besluit ik een avond van te voren dat ik weer eens naar CentrO wil en de volgende dag stap ik verwachtingsvol in de auto. Het bijzondere van de laatste keer was dat ik er helemaal alleen naar toe ben gegaan... zonder TomTom. En het ging super makkelijk! Gericht en snel shoppen, maar ook de weg naar Oberhaussen was heel erg makkelijk, ook voor zo'n nerd zonder enkel oriƫntatie gevoel als ik. Benieuwd naar wat ik er gescoord heb? Bekijk dan hieronder mijn shoplog. Dit keer show ik ook nog eens een paar outfits (credits aan mijn vriend die ik zo gek heb gekregen om mij te filmen).

7 opmerkingen:

 1. oeh lekker veel aankopen allemaal :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke aankopen. Ik ga zaterdag shoppen in Oberhausen. Heb m'n wishlist verder aangevuld ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie aankopen! Ik hoor tegenwoordig veel goeds over Lavera, maar ik heb het merk hier nog nergens gezien denk ik... En die zwarte top met witte applique is echt cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een hoop leuke producten heb je gekocht! wauw, ben erg benieuwd naar de spulletjes van Kiko, het l oreal masker, en de bb powder foundation.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke aankoopjes. Dat vleermuisachtige topje is echt heel leuk.
  Ben benieuwd naar die BeYu lakken. Ik zag er wat van staan bij de Douglas, maar ik heb ze toch maar laten liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Flink gescoord wat mij betreft, zeker op beauty vlak!!! Mooi topje, wil ik ook!!!!

  BeantwoordenVerwijderen