vrijdag 9 augustus 2013

I love Summer Tag

Ik ben zooooo blij met dit weer! Wie niet! Het is lekker warm, maar niet te. Het zonnetje schijnt waardoor iedereen vrolijk wordt en je kunt zelfs langzaam maar zeker een kleurtje opbouwen! Go go go het weer in Nederland! En om nog meer van de zomerse sfeer te proeven besloot ik om een zomerse tag te doen. Deze heb ik al op verschillende blogs gezien en ik moest hem gewoon zelf doen. Feel free, en neem hem ook gerust over!

1. Wat is jouw favoriete nagellak voor de zomer?
Deze zomer ga ik voor baby blauw en zacht geel. Pasteltinten die toch wel genoeg opvallend. Normaal draag ik altijd verschillende tinten roze en koraal, maar dit jaar durf ik dus meer. ;) Zie ook het overzicht van mijn favoriete nagellak-kleuren, vooral voor de korte(re) nagels.2. Waar gaat jouw reis naartoe deze zomer? Of blijf je lekker thuis?
Dit jaar wordt het wel een hele speciale reis.... Honeymoon! Ik kan echt niet wachten! Zoals ik al eerder vertelde gaan wij eerst naar Hong Kong (om te shoppen) en daarna naar Thailand (voor zon, zee, strand). Ik heb nog nooit zo ver gevlogen, dus ik ben heel benieuwd hoe het zal gaan. Hopelijk zal de verveling niet al te snel toeslaan.

3. Wat draag jij het liefst met warme temperaturen?
Ligt eraan... In Nederland: lange katoenen broek of een dunne skiny, en een t-shirt of een top (met een vestje of een kort spijkerjasje er bovenop als ik nog ergens heen moet). Op vakantie draag ik makkelijke dingen. Veel korte broeken en topjes, of een luchtig jurkje voor naar het strand.

4. Wat is jouw ultieme zomer hit?
Hmmm, die heb ik eigenlijk niet echt. Op de radio hoor je wel eens nummers die je aan de zomer laten denken. Heerlijk natuurlijk, maar ik kan er niet meteen eentje opnoemen. Het enige waar ik gelijk aan dacht is Summertime van Lana del Ray. Haar stem vind ik wel een beetje irritant, maar Summetime blijft enorm in je hoofd hangen waardoor het vanzelf leuk(er) wordt.

5. Welke sandaaltjes verslijt jij deze zomer zeker weten?
Schoenen verslijten doe ik eigenlijk niet zo snel. Naar kantoor draag ik nog steeds mijn pumps en op vakantie zal ik een paar slippers meenemen. Dus verder niks bijzonders eigenlijk.

6. Wat is jouw favoriete zomer geur?
Fruitige, frisse geuren zoals mijn D&G L'imperatrice. Deze ruikt echt naar de zomer.7. Wat draag jij als je gaat zwemmen? Een badpak, bikini, tankini?
Een bandeau-bikini. De bandjes doe ik dan altijd los, zodat ik zo min mogelijk witte strepen overhoud. Ik vind bandeau-bikini wat dat betreft ideaal en lekker makkelijk.

8. Welke lipsticks in je stash schreeuwen ZOMER?
Lippenstift en balsem in één vind ik heerlijk. Of het nou Lip Butters van Revlon zijn of een lippenstift in een balsem-stick, ik vind het allemaal heerlijke zomerse producten. De luchtige en romige textuur, het gevoel van een balsem op je lippen en de vrolijke kleur die je duidelijk blijft zien - wat wil je nog meer? Vooral sinds deze zomer zijn dit de echte echte musthave zomer-lipproducten geworden.9. Wat is je favo zomer drankje?
Een (rosé) biertje doet het altijd goed op het terras. En een cocktail is ook altijd heerlijk voor de ontspanning. Ik heb geen favoriet, zolang het maar zoet en... zomers is!

10. Wat zijn jouw ultieme zomer musthaves?
Mijn zonnebril van Ralph Lauren (alhoewel ik er nog eentje bij wil), een goede hydraterende gezichts- en lichaamscrème en een highlighter of een blush/bronzer met een mooie glans om je make-up nog frisser te maken.

5 opmerkingen:

  1. nu ben ik benieuwd naar je zonnebril :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk leuk! Inderdaad een speciale vakantie in 't vooruitzicht, het komt nu alsmaar dichterbij!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk dat je de tag ook hebt gedaan :-) Dat de zomer nog maar laaaaaang blijft duren.

    BeantwoordenVerwijderen