zondag 4 augustus 2013

Maybelline aankoopjes @ Big Bazar sale

Dankzij blogs kom je wel eens leuke aanbiedingen tegen. Zo ook de aanbieding van Big Bazar op een aantal Maybelline producten. 2 voor 5 euro... Hoe kun je dit nou weerstaan? Ik kwam er pas laat achter dan dit een tijdelijke actie was en dus ging ik op de dag voordat het voorbij was speciaal een Big Bazar in de buurt opzoeken alleen om wat Maybelline goodies te scoren. Tja, je moet er wat voor over hebben. Big Bazar is wat dat betreft sowieso een mustsee winkel vooral omdat ze er vaker leuke aanbiedingen hebben op de bekendere drogisterij-merken. En al helemaal zo'n Maybelline actie... hopelijk doen ze dit soort sales wat vaker!



Em dit zijn mijn goodies! Eigenlijk wilde ik alleen de bordeauxrode Color Tattoo hebben, maar uiteindelijk werd het opeens een beetje meer. ;) Zoals jullie nu al kunnen zien, heb ik een aantal lipproducten gekocht. Ik weet namelijk nog steeds niet wat ik op mijn lippen wil gaan dragen op mijn grote dag. Ik had daarom ook zin om wat nieuwe nude kleurtjes te kopen en ik weet dat Maybelline hele fijne lipproducten heeft. En oogschaduws, dat bleek maar...



Allereerst de Color Tattoo die al heel lang op mijn wishlist stond. De kleur Metallic Pomegranate is precies mijn smaak. Bordeaux-achtige kleur, met rood en paars er doorheen. Dit vind ik echt een prachtige kleur. Lekker zwoel en bijzonder. En jullie weten dit inmiddels wel, ik hou van kleuren met rood erin, omdat dit de match made in heaven is in combinatie met blauw/grijze ogen. De kwaliteit van de Color Tattoo's is heel erg goed. Ze blijven lang zitten (bij mij gaat er altijd een primer onder), zijn intensief van kleur en romig bij het aanbrengen.



Prachtig! Ik denk dat ik hier nog een aparte look mee ga maken. Misschien wel in combinatie met het volgende duo...



Eyestudio oogschaduw in Pink Passion had gelijk mijn aandacht omdat dit weer zo'n mooie bordeaux-rode tint heeft. De lichtroze kant is shimmery en is extra mooi bij direct licht. De donkere kant is wel iets matter en staat prachtig bij de ander glanzende kleur. Beide vormen trouwens een hele mooie combinatie in een look.



De swatches! Hier word ik dus zo blij van! Heel inspirerend ook. Links - de kleuren van het duo, rechts de mooie Color Tattoo. Prachtig, ik ben er enorm blij mee. Ik dacht trouwens dat ik ooit ergens gelezen heb dat de Eyestudio oogschaduws niet zo gepigmenteerd zijn, maar dat is bij deze dus voor onzin verklaard. ;)



Lippies! Allereerst deze schattige lipstick en lipgloss met dezelfde paarse ombré op de verpakking. Te leuk om niet mee te nemen! De lippenstift heeft de naam Beige Glace en is een lichte nude kleur. Er zit wel wat parelmoer glans in, en normaal hou ik er niet zo van. Maar het heeft ook een beige ondertoon waardoor dit juist heel draagbaar en niet al te opvallend glanzend is. Vooral als je het layert met een nude gloss, dan is het effect nog mooier. Het WaterShine Carats glosje viel al op door de enorme hoeveelheid glitters. En hij is licht roze, wat natuurlijk ook helemaal mijn ding is. De glans in de verpakking kun je ook op de lippen verwachten. Prachtig op zichzelf, maar ook met een nude lippenstift daaronder. Ik zou hem alleen niet met Beige Glace combineren, tenzij je veel van glanzende lippen houdt.



De ColorSensational glosjes brengen mij weer terug naar vorig jaar, toen ik de bruidsmake-up van een collega deed. Haar lipgloss voor die dag was vooral die van Maybelline. De ColorSensational glosjes bleken heel mooi en stijlvol uit te zien. Ook de houdbaarheid was prima. Ik moest dus deze twee kleuren meenemen. Ik heb gekozen voor de lichroze Lovely Pearl en de Cream Gloss in Cashmere Rose. De lichtroze kleur bleek ook veel parelmoer deeltjes te bevatten. Heeft ook niet gelijk mijn voorkeur, maar het staat toch wel mooi, als je er niet mee overdrijft. De Cream Gloss heeft niet zo veel shimmer, maar wel een mooie glans (vandaar ook dat dit een ColorSensation Cream Gloss is). Deze beige kleur heeft een beetje een rozige ondertoon; heel mooi zacht nude. Deze glosjes zijn niet super dekkend, maar zijn nog prima op te bouwen en geven een heel mooi effect, terwijl de kleur goed blijft zien. Ze blijven prima zitten, alhoewel dit bij een drankje al zo goed als verdwijnt.



Alle lipproducten geswatcht! Roze en beige ColorSensational glosjes, lippenstift en WaterShine gloss. Mooi, toch? Ik vind in ieder geval dat ik goed ben geslaagd. Wat ik wilde heb ik gekocht, en zelfs meer dan dat. Met dank aan Big Bazar! Binnenkort ga ik sowieso meer Maybelline goodies aanschaffen, maar dan bij de drogisterijen zelf. Ik zit met smart te wachten tot Babylips (een van de meest gehypte lippenbalsems), Vivid lippenstiften (de kleuren! Wauw, de pigmentatie moet echt super zijn!) en een dubbele mascara die twee kanten heeft (voor volume voor je bovenste wimpers en aan de andere kant - het kleine borsteltje voor je onderste wimpers). Ik kan niet wachten!

13 opmerkingen:

 1. Leuke aankoopjes en geweldige pigmenstatie hebben de oogschaduwen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super mooie producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mweeh ik wist dit ook helemaal niet ;0. haha achjaa jij hebt gelukkig nog hele leuke aankopen kunnen doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke aankoopjes! Vind het nog steeds jammer dat ik mijn slag niet heb kunnen slaan :(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk geshopt ! De color tattoo is pretteh !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie aankopen. De color tattoo heeft een mooie kleur :D Gelukkig hebben wij geen Big Bazar in de buurt, anders had ik mij ook niet kunnen inhouden :$

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oeh super mooi die color tattoos!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nice haul! Al die swatches zijn seriously drool-worthy :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie items heb je daar! Je hebt alvast mooie herfst kleurtjes ingeslagen zo te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit zijn voor mij meer het-hele-jaar-door-kleuren ;) :P

   Verwijderen
 10. Mooie aankopen, de lipproducten ga je zowiezo heel vaak kunnen gebruiken, daar doe je geen verlies aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, die color tattoo is prachtig! Die wil ik ook wel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. goede deal! was er maar zo'n winkel bij me in de buurt

  BeantwoordenVerwijderen