maandag 19 augustus 2013

Pink Pictures #13

De afgelopen tijd hebben wij vooral genoten van het warme weer. Dag zonnebank, hallo het zonnetje zelf! In de tussentijd heb ik ook geleerd wat de liftfoto's zijn en misschien krijg ik nog de smaak te pakken. Benieuwd naar de foto's van de afgelopen tijd? Kijk maar mee.Frozen Yoghurt blijft het lekkerste toetje om buitens huis te halen. Een tijdje geleden zijn wij naar een zaak vlakbij Neude in Utrecht geweest en het was heerlijk! Ik had iets met speculaas en vers fruit, volgens mij.
Mijn eerste echte liftfoto was ook al beland op Instagram. Ach ja, het kon erger. ;) Dat kort spijkerjasje is mijn favoriet voor warmer weer.Toen het zo heet was in NL heb ik alle weekenden op het balkon doorgebracht (zoveel mogelijk in ieder geval). Voor mijn hondje was het veel te warm zo open in de zon, ook al probeerde hij het wel. Toen ik de balkondeur bijna helemaal dicht had gedaan zag ik nog wel zijn nieuwsgierig neusje. Hij moet echt in de buurt van mensen blijven, hoe warm het ook is. ;)
Een gaap-moment. :) Het blijft ook een schatje...
En dit is dus de reden waarom een pilotenbril mij niet staat... ik heb er echt geen hoofd voor, zo zonde. :(Foto van Haarlem, tegenover de bruidszaak waar mijn jurk vandaan komt. Wij zijn er al tig keer geweest, dus dat is nu echt al een bekende omgeving geworden.
Utrecht, het uitzicht vanaf tapas-restaurant El Mundo. Ik heb er laatst heerlijk met mijn vriend gegeten. Grote ramen waren open, dus het was aangenaam en fris.
IJsje gegeten na het werk in Zaandam. Lekker en feestelijk!Ook weer twee foto's van Cosmo. Hij kan echt zoooo schattig en verward kijken. :) Dat knuffelen op de bank is trouwens ons avondritueel geworden.Mijn werk-look van een tijdje geleden. Zwaardere ooglook en het jurkje van Monsoon (en ja, ook weer een liftfoto!).
Als afsluiter, heerlijke zomerse drankjes op een bbq van mijn werk. Het smaakte heel erg goed!

6 opmerkingen:

 1. Wat een leuke foto's!! De liftfoto's zijn ook altijd erg leuk....Wat 'n ontzettend schattig en knuffelbaar hondje heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I love Monsoon dresses! Ik wil echt van de winter een aantal nieuwe kopen in Londen. Hopelijk wilt het budget mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's heb je gemaakt!:)

  Liefs

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuke foto's ! Je hondje ziet er mij echt een schatje uit :-) !

  BeantwoordenVerwijderen