woensdag 7 augustus 2013

Senna Lip Lacquer & Cream Lipstick

Ik ben gek op mooie lipproducten! Eeeehm, wie niet? ;) Een van mijn meest favoriete merken, Senna Cosmetics, heeft voor deze zomer een hele mooie selectie lipglosjes en lippenstiften uitgebracht. De kleuren zijn heel bijzonder en je kunt ze prima met elkaar combineren zodat je nog meer variaties krijgt. Deze beauties vangen de zonnestralen en geven je het ultieme zomer-gevoel. Kijken jullie mee naar de lipproducten uit de Sunglow collectie?De Cream Lipsticks zijn romig, hydraterend, prettig om te dragen, heel gepigmenteerd en blijven lang zitten. Ze bevatten hyaluronisch zuur (deze zorgt voor een diepe hydratatie en opvullen van de lijntjes), vitamine E (antioxidant die ook tegen lijntjes/rimpels helpt), shea boter (hydrateert diep en maakt je lippen zacht, bevat vitamine E en A) en jojoba olie (hydrateert en bevat vitamine E). Deze cream lipsticks zijn verkrijgbaar in de gouden en neutrale bruin-achtige kleur). De Lip Lacquer wordt omschreven als Ultra Shine Lipgloss. Deze glosjes ruiken heerlijk naar vanille en zorgen voor een mooie glans en de ware kleur. Shea boter, druivenpit olie (krachtige antioxidant), jojoba olie en mangopit olie (voor zachtere oppervlakte) bevatten genoeg vitamines om je lippen te hydrateren en te beschermen. Deze lipgloss blijft ook nog eens goed zitten. Ze zijn verkrijgbaar in een zachte glittery gouden kleur en in glitter-loze oranje-rode tint.Ik begin met de lippenstift waar ik eerst een beetje bang van werd. Midas is een gold metallic kleur. Goud op mijn lippen? Dat voelt toch wel erg 80's-90's. Nadat ik een tutorial van deze producten op de website van Senna heb gezien, wilde ik het toch graag uitproberen. In de tutorial werd deze kleur gecombineerd met de andere lippenstift van Senna, waarbij Midas in het center van de lippen werd geplaatst. Op deze manier creëer je meer volume op je lippen, zonder te overdrijven met gouden kleur. En ja hoor, dit staat inderdaad super leuk! Midas bevat heel veel gouden shimmer, maar is niet super dekkend wat voor deze kleur een groot voordeel is. Zolang dat goud niet heel dekkend is, is het makkelijk om hem draagbaar te maken.En zo is de kleur op mijn lippen. Ik twijfel alleen even of dit alleen de lippensttift was, of ook gecombineerd met een van de glosjes uit deze collectie (maar volgens mij toch het eerste). Volgens mij geeft dit een heel mooi effect, wat vooral prachtig in het zonlicht eruit zal zien. Ik zou het zelf dragen met een mattere (neutrale) look, zodat je lippen extra zullen opvallend en de boel niet te glitterig wordt.De tweede lippenstift bevat geen shimmer, maar is wel lekker romig. Down to Eart wordt omschreven als warm golden chocolate. Het is een iets donkerdere chocolade bruine kleur die ik zelf zou dragen met een lichtere gloss om hem iets zachter te maken. Ik denk dat als je meer getint bent, de kleur er bijna nude uit kan zien. Voor mij is hij nu wel iets te donker, alhoewel dit een perfecte basis is voor verschillende kleuren gloss. En in combinatie met Midas kun je een hele leuke variatie creëren.En zo ziet het er op mijn lippen uit. Vrij donker en toch best goed draagbaar. De lippenstiften van Senna blijven inderdaad prima zitten, vooral als je tussendoor niet al veel gaat snacken en drinken.Lipglosjes zijn toch mijn meest favoriete producten voor in de zomer. De kleuren van Senna's Lip Lacquers zijn weer zo mooi. Je kunt kiezen uit neutraal en fel, precies de goede kleuren voor de (hete) zomer. Sunstote wordt omschreven als sparkling golden amber. De felle opvallende Bonfire is blood orange shine kleur. Beide lipglosjes ruiker heerlijk zoet, zijn makkelijk met het aanbrengen, hebben prima pigmentatie en blijven goed zitten.Sunstone is een warmere kleur die heel neutraal is, maar wel veel fijne gouden glittertjes bevat om niet saai te lijken. Je kunt het over beide Senna lippenstiften dragen, maar een mooie creamy nude kleur is hier ook mooi mee te combinerenBonfire is een prachtige kleur op zichzelf. Deze zomer ga ik hem zonder lippenstift dragen, omdat hij prima dekkend is en maakt je lippen voller. En toch is dit een zachtere felle kleur, waardoor hij heel draagbaar en toch opvallend is. Normaal staan de rode lippen mij totaal niet, maar met deze kleur is het anders. Het is een soort rode tint met oranje ondertoon, alhoewel ik hem ook als koraal/rood kan beschrijven. Prachtig om te zien en heel fijn om te dragen. Deze kleur bevat geen glitters en heeft deze ook absoluut niet nodig om op te vallen.En nog alle swatches op een rij. Wat een beauties, niet waar? Je kunt ze vinden op de website van Senna Cosmetics, waar ze nog meer prachtige producten verkopen. Senna bezorgt ook naar Nederland, dus verkrijgbaarheid is geen probleem.

11 opmerkingen:

 1. Mooie kleurtjes! Vooral Bonfire vind ik prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De glossjes vind ik wel erg pretty! ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze stuk voor stuk mooi met een lichte voorkeur voor Down to Eart. Die vind ik prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Apart, vooral de gouden lipstick, eerst dacht ik getverderrie glitters, maar op de een of andere manier vind ik hem toch wel erg gaaf

  BeantwoordenVerwijderen
 5. down to eart is mijn favoriet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kleurtjes! Vooral Bonfire spreekt mij erg aan en natuurlijk de naam Senna ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Inderdaad, echt beauties! Wat een prachtige lippen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Midas zag er mij ook eerst scary uit, maar ziet er op de lippen super uit :) !

  BeantwoordenVerwijderen