zaterdag 3 augustus 2013

Sunglow Eye Color: Rose Gold & Emerald

Glow Powder Eyeshadows
En dit is precies de juiste omschrijving van deze beauties van Senna Cosmetics. Speciaal voor de zomerse collectie zijn deze prachtige oogschaduws uitgebracht. Deze twee kleuren zijn extra populair deze zomer en daar speelt Senna goed op in. Mag ik jullie aandacht voor deze pareltjes van dit seizoen?De oogschaduws van Senna staan bekend om hun zachte textuur en hoge pigmentatie. De Eye Colors van deze collectie hebben een mooie glow, zodat het er extra mooi uitziet in de zon. Het licht wordt prachtig weerkaatst en dit geeft je een extra zomers gevoel. Beide kleuren kun je prima opbouwen. Van een subtiele hint van kleur tot aan meer kleurintensiteit: beide varianten zullen veel mensen aangenaam verrassen. De glossy uitstraling van de kleuren waar je zelf de diepte van bepaalt, maken deze oogschaduws heel draagbaar.De kleuren zijn prachtig om te zien. Of je nou voor een zachte glow gaat of voor een opvallende tint (oooof een combinatie van beide), iedereen zal zich in deze twee kleuren kunnen vinden. Emerald wordt omschreven als jeweled green en is een zee-groene kleur met een wat warmere glow. Deze zal ook prachtig staan met een neutrale look met Emerald langs de onderste wimpperrand (wat mij betreft ook de ultieme zomer-look). Rose Gold... die hoef ik niet uit te leggen, denk ik. ;) Het wordt omschreven als golden pink, wat ook weer voor zich spreekt. Ik ben gek op dit soort kleuren, dus ik was er super benieuwd naar. En Rose Gold bleek ook inderdaad een enorm mooie tint te zijn. Precies zoals een rose gold kleur hoort te zijn: neutraal beige-rozig met een mooie gouden glow.Deze oogschaduws hebben inderdaad een hele zachte, prettige textuur. Het lijkt zijdezacht en voelt erg fijn aan. Geen fallout of wat dan ook, de kwaliteit van Senna oogschaduws is, zoals altijd, uitstekend. Wil je meer intensiteit? Maak het kwastje iets vochtiger met een product zoals Fix +. Hierna heeft de kleur nog meer glans en diepte. Super makkelijk, je merkt gelijk het verschil.De swatches! Deze zijn droog aangebracht en nu al krijg je zo'n mooi resultaat. Ik weet zeker dat Rose Gold bij velen de favoriet zal zijn. Hoe kan het ook anders, hij is zo enorm mooi! De perfecte kleur die altijd wel gedragen kan worden. Heel zomers, maar zal -denk ik- het hele jaar prachtig staan. Emerald is wat dat betreft voor diegene die zulke kleuren durven te dragen. Maar het is echt minder eng dan je zou denken, vooral als je het heel subtiel aanbrengt onder je oog. Benieuwd hoe ik deze kleuren in een look (of in dit geval - 2 looks) heb verwerkt? Kijk maar mee.De rose gold look is natuurlijk mijn favoriet. Check hoe zacht en toch bijzonder deze staat! Op de website van Senna kun je tutorials vinden waarin de producten uit deze Sunglow collectie worden gebruikt. Eugenia (de motor achter het merk Senna) laat bij een rose gold look zien wat het vochtig aanbrengen voor de kleur kan betekenen. Ik was blown away en dus moest ik dit zelf ook uitproberen. Eerst heb ik de rose gold kleur over mijn hele bewegende ooglid droog aangebracht. In het midden en de binnenhoek heb ik dezelfde kleur vochtig aangebracht. En ja hoor, een juweeltje op mijn oogleden liet zich gelijk zien. Ik vind het een prachtige kleur die genoeg mogelijkheden biedt.Deze look vind ik persoonlijk minder geslaagd, alleen al omdat mijn ogen toen een beetje geïrriteerd waren. Maar ondanks dit wilde ik graag zo snel mogelijk een look met Emerald maken. Ik hoop dat jullie zien hoe mooi die is en welke gave glow hij heeft. En toch denk ik dat ik hem sowieso wat vaker langs de onderste wimperrand ga gebruiken.
Deze mooie oogschaduws en de rest van de Sunglow collectie zijn te bewonderen (en te koop) op de website van Senna Cosmetics.

8 opmerkingen:

 1. Prachtige kleuren! En mooie looks :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie ooglook heb je gemaakt, vooral de groene kleur vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Rose Gold zou ik wel graag in mijn bezit willen hebben, wat lijkt me dat een prachtige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kleuren!! Ik vind je looks super mooi geworden. Ik ben gelijk even op de website gaan kijken naar de how-to!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Rose Gold is prachtig, echt jij! :) Groen ben ik persoonlijk niet zo fan van.

  BeantwoordenVerwijderen