woensdag 21 augustus 2013

Two Spicy by Guerlain

Toen ik laatst op bezoek bij Peggy was, mocht ik dit prachtige duo van Guerlain meenemen. Het is afkomstig uit de nieuwe LE collectie en het is enorm mooi om te zien. Het draagt de naam Colour Fushion Eyeshadows Vibrant Effects in een hele toepasselijke kleur #08 Two Spicy.Het duo bevat twee oogschaduwkleuren die precies het tegenovergestelde van elkaar zijn. De ene kleur is licht, enorm shimmery, romig van structuur en lijkt vrij doorzichtig. De andere kleur is donker, mat, wat grover van structuur en is prima gepigmenteerd. Twee uitersten die perfect elkaar aanvullen.Vooral de lichtere koraalkleur leek eerst moeilijk om mee te werken, maar je went er toch nog best snel aan. Het is een prachtige kleur die je makkelijk kunt layeren. Ik zat zelf te denken aan een crèmeoogschaduw in een rodere/rozere kleur waar deze Guerlain oogschaduw mooi overheen kan. Maar ook op zichzelf is hij prachtig om te zien. Je moet alleen wel de goede hoeveelheid pakken. Zo nodig voorzichtig een klein stukje oogschaduw los maken, zodat de pigment nog beter verdeeld wordt. Ook al voelt deze kleur als een crèmeoogschaduw aan, hij droogt als poeder op. En ik moet zeggen, hij blijft prima zitten. Laatst heb ik deze kleur all-over op mijn oogleden voor een dagje Spa gedragen. Hij heeft stoom, zwembad en mijn hoofd tegen een doek (massage :P) overleefd. Alleen toen ze tijdens de gezichtsbehandeling er een vochtig doekje overheen legden, was de kleur sterk vervaagd... wat ook niet zo gek was eigenlijk. Maar ook daarna kon je de glittertjes nog subtiel zien. Die gaan dus echt nergens heen zodra ze op je oogleden komen.Zie je hoe mooi de koraalkleur glanst? Het lijkt bijna een swatch van een lipgloss, toch? I love it! De donkere bruine kleur is een prachtig contract daarnaast. Hij is mat, niet te warm en zorgt voor prachtige definitie in elke look. Je kunt er net zo makkelijk een donkere smokey eye mee maken, maar dan zou ik een wittere/gouden highlighter gebruiken. Zulke rodere tinten als koraal kun je beter vooral niet in de binnenste ooghoek dragen. Natuurlijk heb ik nog een look gemaakt met beide kleuren. Dit keer een wat rustigere look, vooral om de mooie koraalkleur te laten zien.De combinatie van deze twee kleuren vind ik echt mooi. De donkere kleur heb ik ook gebruikt als een soort uitgevaagde eyeliner. En ook al kun je de bruine kleur in deze look veel sterker maken, heb ik ervoor gekozen om dit zacht te houden.Het effect van die glitters vind ik ook al zo mooi. Het geeft iets extra's aan je oogopslag. Ook al is dit een koraalkleur, het ziet er nog steeds heel neutraal uit. Dit duo heb ik de afgelopen dagen vaker gebruikt en ik blijf het prachtig vinden. Dit zijn hele mooie kleuren die volgens mij wel bij elk siezoen zouden passen.

7 opmerkingen:

 1. Very pretty! Super look zoals steeds!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw wat een prachtige oogschaduws, mooie look ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, de glans van die koraalkleur is prachtig ! Unieke kleur toch :-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige look! Deze kleuren staan je erg mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen