zaterdag 24 augustus 2013

Wedding update #6: nog 1 week!!!

Oh... em... ge... wie had dat gedacht! De tijd vliegt, dat blijf ik zeggen, maar nog een week!!! Whaaaaa, gekkenhuis! Het is voor mij wel eindelijk officieel vakantie. Ik ben heerlijk 4 weken vrij! Een week voor de bruiloft en een week als wij terug zijn van de huwelijksreis. Genieten, hoor! De week voor de bruiloft ga ik ook wel nodig hebben. Natuurlijk is alles al geregeld, maar het blijven kleine dingetjes die nog even gedaan moeten worden. En ook even om weer overzicht te krijgen; even rusten, even alles doornemen, hebben we dan echt alles... Dat soort dingen. De belangrijkste dingen op mijn todo voor de komende week: muziek voor de videograaf uitkiezen, muziek voor de ceremonie op een USB-stick plaatsen en langs brengen, een paar speciale liedjes voor op het feest uitzoeken, en tafelindeling maken. Dat laatste gaat nog wel een uitdaging worden...


Afgelopen week zijn wij op dansles geweest! Speciaal voor onze openingsdans, ja. Wij hebben twee lessen gehad en ja, je kunt dit nu oprecht "choreografie" noemen. Dus niet zomaar huppelen of doelloos schuiven. Nee, wij hebben een heuse eigen dans! De komende dagen maar vaak oefenen zodat het perfect zal gaan.
Mijn jurk ga ik morgen ophalen. Als het goed is moet het dan perfect zitten. Elke keer vinden we weer dingen, maar nu... fingers crossed!
Ik heb een proefkapsel gehad en het was prachtig, maar... dat ben ik niet. Ik ben niet zo van die (half)opgestoken chique haartjes... bij mij moet het los en nonchalant zijn. En ook wel stoer, niet te prinses-achtig. Ik heb het er met twee collega's over gehad en ik weet wat ik nu echt wil met mijn haar. Dus ik ga het veranderen. Misschien een beetje last minute, maar ik voel mij er meer mee op mijn gemak. Vandaag zie ik mijn kapster voor de laatste keer kleuren, dus dan ga ik het ook vertellen. Moet geen probleem zijn, denk ik.
Van de week krijg ik weer acrylnagels. Eindelijk weer! Ik ben natuurlijk gewend aan mijn eigen nageltjes geraakt en het lukt een beetje om er lengte in te krijgen... maar acryl, met acryl zal alles beter zijn. Het wordt een bruidsmanicure, ik ben dus heel erg benieuwd.
Gasteboek is geregeld! Mijn schoonzusje heeft een hele mooie op het Internet gevonden en die paste precies binnen mijn budget. De naamkaartjes voor op tafels waren ook het werk van mijn schoonzusje (of eigenlijk zusjes). Ze hebben met z'n twee├źn tot laat 's nachts prachtige naamkaartjes zitten maken. Echt cool!
Van de week moet ik nog wel een kleine survival-pakket bij elkaar zoeken die een vriendin van mij (die tevens het bruidsmeisje is) in haar tas gaat meenemen. Daar komt het volgende in te zitten: tissues, blarenpleisters, deodorant, lipgloss, haarelastiek, kleine bus haarlak (krijg ik van de kapper) eeeeen... geen idee, dat waren volgens mij de belangrijkste punten. En oh ja, ik moet mijn schoenen nu toch echt wat meer gaan inlopen!
En verder.... ik ga proberen een beetje te relaxen. Nu zit ik nog vooral in mijn hoofd met het werk, maar dat moet ik loslaten. Tenminste, na het weekend toch echt. Van het weekend kan ik nog goed nadenken wat ik vergeten ben over te dragen, en dan kan ik het alsnog even doen/mailen. En dan is het klaar. Tenminste, laten wij hopen dat mijn hersenen zich op andere dingen gaan focussen. Ik krijg vaag de vraag of ik nerveus ben... nee, eigenlijk helemaal niet. Vriendlief en ik hebben er nog over gesproken, maar het komt er elke keer op neer dat wij er beide ontzettend veel zin in hebben en we zien wel wat het leven gaat brengen. Zo'n commitment kan namelijk best eng klinken, maar wij zijn soulmates... that's it. ;)
En nog iets... vandaag is de dag van mijn vrijgezellenfeestje nummer 2! De eerste heb ik letterlijk overleefd, dus ben ik nergens meer bang voor. Maar ik ben vooral ook erg benieuwd. Kom maar op!!! :)

10 opmerkingen:

 1. oeh veel plezier op je vrijgezellenfeest!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo spannend allemaal! Ik tel mee af!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wohoooo!!!! Ik kom eraan... ik kom eraan...ik kom eraan... zie maar dat je regenlaarzen, regenjas, skimuts, wanten en een zonnebril bij hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo spannend! Als ik ga trouwen wil ik een mooie bos lange krullen. Veel plezier op je feest!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ontzettend spannend!! Nu is het echt aftellen geblazen naar de grote dag!! Heel veel plezier met je vrijgezellenfeestje. Ik ben heel benieuwd hoe je het zult hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Spannend spannend! Het wordt zeker geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. )))))))))

  http://www.youtube.com/watch?v=IutDlYoV8Ak

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Spannend! Veel om naar uit te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen