dinsdag 3 september 2013

5 favorieten van augustus 2013

Het is weer tijd voor de favorieten van afgelopen maand! Dit keer opvallend veel (of zeg maar gerust - alleen maar) budget producten. Zo zie je maar, zolang een merk zijn belooftes nakomt hoeft het niet veel te kosten. De random favorite heb ik er dit keer maar niet bijgedaan. Het zou namelijk mijn bruidsjurk zijn geweest, maar daar een andere keer meer over. ;)Ik begin met mijn L'oreal foundation Lumi Magique. Deze heb ik gekocht als een soort alternatief voor de YSL foundation die wel een heel mooi effect gaf, maar letterlijk van mijn gezicht smolt. Ik wilde wel het effect, maar dan een betere houdbaarheid. En hoe frappant dit ook is, ik heb het allemaal in deze L'oreal foundation gevonden. Hij is niet matterend genoeg voor mijn voorhoofd, dus daar gebruik ik bijvoorbeeld mijn Bobbi Brown BB cream voor. Maar voor de rest van het gezicht gebruik ik graag deze foundation. Ook meng ik hem met andere matterende foundations/BB creams, waardoor het effect nog meer langhoudend wordt. Deze foundation gebruik ik nu dagelijks. Een druppeltje Lumi Magique moet er echt bij, ook al gebruik ik iets anders. Het effect is gezond glowy (niet té en niet vet of iets dergelijks), het ligt heel mooi egaal op de huid, je ziet hem eigenlijk niet. En het blijft de hele dag op zijn plek (met een primer uiteraard). De dekking kun je prima opbouwen wat weer een voordeel heeft voor mijn huid. Bonus: rosé gouden pompje is te cute. Maar wel veelvoudig gebruikt, zoals jullie kunnen zien. ;) De kleur die ik gebruik heet trouwens #3 Pure Linen - een mooie kleur met een neutrale ondertoon. Mijn favoriete mascara is er ook een van L'oreal. Mega Volume Collagene 24H Black Smoke mascara maakt mijn wimpers heerlijk opvallend en BIG! Precies waar ik van hou. Binnenkort nog een uitgebreide review van deze mascara. De vloeibare eyeliner die ik tegenwoordig gebruik is er een van Catrice. Ultra Fine Ink Eyeliner heeft een lang dun kwastje en kan wel een uitdaging zijn voor mensen zonder vaste hand. Persoonlijk vind ik hem heerlijk. Ik kan binnen een halve minuut er een perfect lijntje mee tekenen zonder uit te schieten. Hij volgt namelijk precies de beweging van je hand. En de kleur is pikzwart en een beetje glanzend.Tot slot nog een tweetal verzorgingsproducten. Behandelingsolie van Kruidvat bevat tea tree en is mijn redder in nood geweest. Hij helpt prima om tegen onzuiverheden te vechter en daar heeft hij maar een nacht (of twee) voor nodig. Een uitgebreide review volgt! Bebe is een van mijn lievelingsmerken in Duitsland. Sinds kort hebben zij een lijn daarbij genaamd Bebe More. Het heeft een meer volwassene uitstraling en het bevat allerlei fijne verzorgingsproducten. Omdat ik de eyemake-up remover van de "gewone" Bebe zo fijn vond, maar zo goed als nergens in Duitsland kon vinden, besloot ik om ook de remover uit deze lijn te proberen. En ja hoor, hij is goed! Heel zacht, zelfs voor mijn mega gevoelige ogen. Er zit geen olie of iets dergelijks in, maar hij verwijdert prima de waterproof make-up. Je moet wel even je watje op je oog laten liggen zodat de make-up een beetje kan weken. Daarna vliegt het eraf. Fresh Eyes & Face kun je ook voor je gezicht gebruiken, maar ik wil niet dat het te snel op gaat en daarom vind ik het een prima product alleen voor de ogen. En als het op is... tja, weer een reden voor een dagje Oberhaussen. ;)

6 opmerkingen:

 1. die foundation klinkt erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. budgettoppers zijn altijd leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een fijne budget product vinden is altijd een meevaller. Fijne favorieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh nu maak je me wel heel benieuwd naar die Kruidvat behandelingsolie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie favorieten! Die behandelingsolie moet ik ook hebben! Ben benieuwd naar je review.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind bebe more ook een heel fijn merk en de behandelingsolie had ik laatst voor mijn vriend gekocht. Hij vind het geweldig spul zegt hij hahah

  BeantwoordenVerwijderen