dinsdag 17 september 2013

Catrice Liquid Metal + look

Sinds bekend werd welke nieuwe items Catrice aan het assortiment zou toevoegen, was ik erg nieuwsgierig naar de Liquid Metal Eyeshadows. Om eerlijk te zijn heb ik er niet veel van verwacht, maar ze zien er nou eenmaal geweldig uit. Voor de vakantie heb ik toch nog een tweetal van deze beauties kunnen scoren. Een ding zeker, het is een eyecandy...Ze zijn er in verschillende prachtige glanzende kleuren. De shimmer in alle kleuren vond ik erg mooi. En toch heb ik gekozen voor best wel typische "PinkFairy-kleuren"... Ach ja, dan ga ik ze in ieder geval vaak genoeg dragen. ;) De donkerbruine kleur had naar mijn idee iets roods erin. Dat lijkt bij bepaald licht zo te zijn. Bij ander licht is het weer een mooie chocoladebruine kleur met een iets warmere ondertoon. Deze kleur draagt een leuke naam Nougat It Right. De lichtere kleur is een hele mooie rosé gouden tint. Ik ben gek op dit soort kleuren voor mijn ogen! Goud vind ik sowieso altijd een succes bij koelere oogkleuren zoals blauw en grijs (of een mix van beide, zoals bij mij :P), en rosé goud staat altijd toch net iets anders. Deze Catrice kleur heet ook heel toepasselijk Gold n'Roses.Beide kleuren vind ik super! Ze zijn heel erg goed gepigmenteerd, je hoeft het kwastje echt niet eerst vochtig te maken. De textuur van de oogschaduws is iets kruimelig, dus je moet een beetje oppassen met het aanbrengen. Maar het is maar een kleinigheid... voor de rest hebben ze een prima kwaliteit. De kleuren zijn precies zoals in het doosje. Ook de rosé gouden kleur is dé perfecte rose gold tint die je maar kunt hebben. En dat allemaal voor een heel zacht prijsje van een paar euro. Heel goed gedaan, Catrice!De swatches zijn droog aangebracht. Ik hoefde maar 1-2 keer met mijn vinger langs om deze intensiteit te bereiken. Hoe bedoel je goede pigmentatie... Ik wilde beide kleuren ook nog in een look laten zien, maar door alle haast die ik die dag had kon ik de look niet gelijk vastleggen. Dus werd het eind van de dag, waarvoor mijn excuses... een "verse" look was natuurlijk mooier geweest. :)Ik heb geprobeerd om de look heel zacht te houden. Naast deze twee oogschaduws heb ik alleen nog een highlighter onder de wenkbrauw gebruikt. Met deze twee kleuren kun je heel makkelijk verschillende looks creëren, dus veel meer dan dit heb je niet nodig. De donkere kleur moet je wel een beetje layeren wil je een hele diepe kleur bereiken, maar dat is meestal zo met dit soort tinten. De rosé gouden kleur is ideaal voor elke dag, je kunt er prachtige neutrale looks mee maken zonder dat het te saai wordt. Kortom, een hele mooie aanvulling op mijn collectie!

15 opmerkingen:

 1. Gold n'Roses is echt prachtig he :D heb zelf ook een paar Liquid Metals aangeschaft en wil er zeker nog veel meer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gold n'Roses, is een prachtige kleur oogschaduw.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. die pigmentatie ziet er heel goed uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg mooi en goede pigmentatie! Ze zien er ook best leuk uit in de verpakking, vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige kleuren! De pigmentatie ziet er goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze zijn zo mooi! Ik heb de rosé ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wow wat een pigment zeg! Mooie ooglook heb je er ook mee weten te maken

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het zijn idd echt wel jouw kleuren :-) !

  BeantwoordenVerwijderen