vrijdag 13 september 2013

Ik kan maar niet wennen aan...

Het beautyland kent zoveel soorten producten dat je makkelijk je weg kunt kwijtraken. Sommige producten maken alles makkelijk, de andere producten zijn gewoon mooi om te hebben... Maar er zijn ook producten die erg geliefd zijn door andere mensen, maar jijzelf kunt er niet aan wennen. Welke producten zijn het voor jullie?


foto van weheartit.com

Voor mij geldt dit bijvoorbeeld voor een lip stain. Van die potloden die handig zijn om mee te nemen. Eenmaal op de lippen trekt de kleur er bijna in. Het voelt en het ruikt als een gewone markeerstift... Arme lippen, ze raken er zo droog van! Qua kleur vind ik het niet bijzonder mooi, welke kleur je ook gebruikt. Maar ook qua gevoel... nee, bah, niet mijn ding. Of neem bijvoorbeeld valse wimpers. Prachtig, vooral als ik naar de gemiddelde YouTube guru kijk. En ja, ik wil het ook kunnen dragen... alleen elke keer als ik het weer opdoe, dan is er iets mis mee. Het is het gewoon net niet. Hoe graag, maar nee...

9 opmerkingen:

 1. Ik ben ook geen fan van lipstains, het werkt bij mij gewoon niet.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. als ik nepwimpers draag heb ik het gevoel dat m'n ogen half dichtvallen XD

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lipostains, nepwimpers maar ook foundation....brr, voelt ook niet lekker op het gezicht.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind foundation nog steeds een lastig iets, en bronzer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zelf kan ik nepwimpers niet dragen, ik ga ervan tranen! Maar ik heb er van Eve Pearl en die zijn zo naturel, als ik ze voor een shoot gebruikt vind ik het steeds weer jammer dat ik er niet tegen kan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geen van die dingen vind ik prettig. Ik hou het gewoon bij mijn eigen (makkelijke) ritueeltjes ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aan valse wimpers moet je inderdaad wennen, ik draag ze zelf eigenlijk nooit. Heb het misschien drie keer gedaan, en that's it.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nepwimpers vind ik ook niet echt een succes. Ja, het staat mooi, maar het onnatuurlijk zware gevoel! :(

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nee nepwimpers kan ik ook echt niet dragen. Ik voel het dan de hele tijd zitten, echt vreselijk! Trek ze er altijd na 5 min af.
  Vind ik ook heel jammer.

  BeantwoordenVerwijderen