vrijdag 6 september 2013

L'oreal Black Smoke mascara

Ik heb weer een mascara ontdekt waar ik helemaal gek op ben. Je zou zeggen dat het niet zo moeilijk is, omdat ik van mezelf al niet te korte wimpers heb, maar toch ben ik juist enorm kieskeurig met mascara's. Als zij mij niet alles geven (dus volume, lengte, diepe zwarte kleur) dan plaats ik een mascara in het rijtje met "een keer en nooit meer". Er zijn altijd nog genoeg andere exemplaren om uit te proberen. Maar aan kwalitatief goede mascara's ben ik echt trouw. Als ik er tevreden over ben dan koop ik ze opnieuw... en opnieuw. En zo zal het ook met deze nieuwe mascara van L'oreal gaan.Mega Volume Collagene 24H Black Smoke mascara heb ik in Duitsland ontdekt. Gelukkig is deze mascara nu ook in Nederland verkrijgbaar. Het is weer de zoveelste variant van de Collagene mascara-lijn, maar deze zou dan voor het smokey effect moeten zorgen. Dat staat bij mij gelijk aan: diep zwart en lekker dramatisch. En ik moet zeggen, dat is precies hoe deze mascara is!Het borsteltje is aan een kant een beetje gebogen en daardoor lukt het makkelijk om met deze mascara je wimpers te krullen. Voor een nog opvallender effect kun je wimperkruller gebruiken. Deze mascara houdt bij mij sowieso prima de krul, dus het effect van een wimperkruller is dan ook extra mooi te zien. Maar ook voor snellere looks heb je genoeg aan de mascara zelf om je wimpers een kleine lift te geven. Het borsteltje vind ik mega fijn en erg handig. Elke keer draai ik hem weer een slag om zodat mijn wimpers nog meer kleur en textuur krijgen, waardoor ze nog meer gaan opvallen. Het borsteltje is trouwens vrij groot, maar niet te. Ik kan er nog makkelijk mijn onderste wimpers mee bereiken.En zo ziet het eruit. Ik hou van lekker opvallende wimpers. Dat moet ook wel met mijn dagelijkse looks waarbij ik altijd de eyeliner gebruiken. Wimpers moeten gewoon opvallen, punt. Ik breng dan ook twee goede lagen van deze mascara aan. Het zorgt voor volume en lengte, en dat is precies wat ik wil. Je kunt de wimperhaartjes nog wel extra scheiden, maar persoonlijk vind ik dat niet per se nodig. Ik hou van dit effect, zo wil ik mijn wimpers precies hebben! Gedurende de dag blijft het trouwens prima zitten, alhoewel het natuurlijk niet waterproof is.En nog een extra foto van de look. Ik wilde alleen nog eens laten zien hoe mooi mijn favoriete Inglot pigment is, ook bij zo'n rustige look. :) Het gaat natuurlijk om de mascara in dit artikel, maar dit... dit is ook liefde.

9 opmerkingen:

 1. Deze is echt fijn he! Als ik een mascara heb gevonden die ik fijn vind koop ik deze ook telkens opnieuw.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mijn favoriete mascara is de clump defy van max factor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem ook en ben ook echt helemaal fan. Toen ik nog korte wimpers had iets minder maar sinds ik de Revitalash gebruik staat hij me een stuk beter :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. die pigment van inglot is inderdaad amazing, maar daar gaat het niet om haha, mascara ziet er ook wel goed uit moet ik zeggen, ben alleen altijd wel bang dat hij op den duur gaat klonteren en i dont like that

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er inderdaad heel goed uit ! Het borsteltje is ook helemaal mijn ding.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mwa ik weet het toch niet, het zieter toch ietwat klonterig uit.

  BeantwoordenVerwijderen