vrijdag 20 september 2013

Mega shoplog Hong Kong (deel 1)

Deel 1, ja... want ik moest het toch even verdelen. En dat betekent dat ik toch vrij veel heb gekocht... ach ja, hoe vaak ga je naar Hong Kong? En Thailand, maar daar een andere keer meer over. Vandaag wil ik alvast een paar mooie aanwinsten laten zien. Kijk jullie mee naar mijn aankoopjes?Mijn no-buy is niet voor niets geweest, zoals jullie kunnen zien. ;) Alles is in Hong Kong veel meer betaalbaar, dus qua euro's viel de schade gelukkig behoorlijk mee. En mijn voorraad van verzorgingsproducten is voorlopig goed gevuld... dat zullen jullie ook aan de rest van de shoplog merken. ;) Laat maar weten als jullie nu al producten zien waar jullie de review van willen lezen!

17 opmerkingen:

 1. wow, dat is zeker veel en ik ben pas op de helft van het filmpje XD

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij hebt lekker geshopt! Had Nars niet ook een collectie met die bloemen van Andy Warhol erop?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha dat had ik ook gezegd in me filmpje, maar had het uiteindelijk weggeknipt omdat het anders te lang zou zijn :P klopt ja!!! alleen het waren geen bloemen, maar het was iets abstracter met portretten en zo. :)

   Verwijderen
 3. Jawadde!!! Jij kan er wel een hele tijd tegenaan...en dat is nog maar deel 1....Ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Whoaaa, superleuk geshopt zeg :d !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke dingen heb je gekocht, ben benieuwd naar deel 2

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat wordt een leuke winactie!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zalig, dat blijft maar komen! Benieuwd naar het tweede deel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een heerlijke haul. Ik ben benieuwd of de producten bevallen en ik hoop dat je een paar reviews gaat doen. Verheug me op deel 2 :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aaaaaah heerlijk om naar te kijken! Ik wil ook daar shoppen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oooh krijg helemaal koopdrang, wat een heerlijke spullen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wow, dat is echt heel veel! Ik hoop maar dat je een halflege koffer bij je had. Het minisetje met BB cream van Skin79 heb ik ooit eens besteld om Aziatische BB creams te proberen, maar ik vind de westerse BB creams toch fijner. Dat Paul&Joe setje is echt te schattig! Grappig trouwens dat je nog "mijn vriend" zegt ;).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha in deel 2 herhaal ik het nog vaker :P "mijn man" klinkt gelijk zo oud! :P

   Verwijderen
 12. Oh wat een leuke aankoopjes allemaal! En zo'n fijne samples ook! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oeeeh jij hebt goed geshopt dame! ;D Niet gek ook! Al die make-upjes daar zien er zo onwijs snoezig uit dat je ze wel mee 'moet' nemen!

  BeantwoordenVerwijderen