woensdag 25 september 2013

Mega shoplog Hong Kong (+ Thailand) deel 2

Er zijn wel heel veel enthousiaste reacties op deel 1 van mijn mega shoplog binnen gekomen. Enorm bedankt, iedereen! Super leuk om te lezen. Vandaag dan eindelijk het tweede deel waarin ik de rest van de goodies laat zien. Vooral weer veel uit Hong Kong (dé shop walhalla), maar ook een klein stukje uit Thailand. Kijken jullie mee naar al mijn fijne spulletjes?De vorige keer viel het ook al een beetje op, maar ook in deze video blijf ik mijn man mijn vriend noemen. I know... :P Het klinkt gewoon zo oud om "mijn man" te zeggen. Manlief kan nog wel, maar "mijn vriend" vind ik op een of andere manier ook nog wel kunnen... hij blijft toch wel mijn vriend ook al zijn wij getrouwd. :P Nou ja, een kwestie van wennen, denk ik. Let er vooral niet te veel op. ;)

10 opmerkingen:

 1. Ik begin langzaam shopkriebels te krijgen door jouw shoplog met Etude House. Ziet er allemaal zo schattig uit.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, wat een toffe shoplog! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahw! wat een cute producten van etude house!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. super schattige producten allemaal :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Etude House is zo een leuk merk! Heb er zelf een blush en een lippenbalsem van.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Misschien 'mijn partner' of 'mijn echtgenoot' vind ik niet zo oud klinken! :) Goed gekocht weer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Is het niet handiger de camera wat hoger te zetten, beter voor je nek en heb ik iets gemist aan het begin, de video begint zo plotseling zonder enige inleiding.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je niet fullface in beeld wilt dan is het niet handig, nee. ;) En idd er is nog deel 1. :)

   Verwijderen
 8. Oh wacht, er is blijkbaar een deel 1...had ik even gemist sorry.

  BeantwoordenVerwijderen