dinsdag 24 september 2013

My new baby: Nikon D5200

Het is al jaren een droom van mij geweest. Een spiegelreflex camera. Laatst begon het weer behoorlijk te kriebelen toen ik bij een techno winkel een paar modellen zag staan... Zal ik er een gelijk meenemen? Verstandig aan gedaan, gewacht tot ik thuis was. "Je wilde er toch al lang eentje hebben. Koop er dan eindelijk een." - zei manlief. Kijk, dat zijn goede aanmoedigende woorden. ;) Na een tijd op het Internet te hebben gezocht besloot ik om voor Nikon D5200 te gaan. Deze is in principe niet veel beter dan zijn voorganger, D5100, maar die verschillen werden voor mij toch doorslaggevend. Op vergelijkingssites heb ik gevonden waar de camera de beste prijs had. Sterker nog, ze bleken een winkel te hebben en -om verzendkosten en afwezigheid tijdens levering te voorkomen- besloot ik om afgelopen zaterdag er gelijk heen te rijden... zodat ik nog het hele weekend had om met mijn nieuwe speeltje te spelen. :) Zo gezegd, zo gedaan. De winkel bleek vlakbij Nijmegen te zitten en het heet DigitalStreet, voor diegene die het interessant vinden. Zo'n camera is een enorme investering, maar ik dacht, als ik het ga doen dan moet het gelijk goed zijn. Dus... Ja, ik heb eindelijk een échte camera! Ik besloot om gelijk de eerste dag wat foto's te schieten... nog voordat ik aan de slag ging met de handleiding en zo (tja, eigenwijs hé). En toch zijn het best leuke foto's geworden! Kijken jullie mee? ;)(Geur)kaarsjes, gezelligheid. :)Mijn verzameling Revlon Lip Butters... tja, die groeit toch best hard. De derde van links is mijn laatste aankoop (uit Thailand) en I loooove it!Een van mijn eerste foto's is natuurlijk van de andere baby. ;)Mijn nieuwe sjaal van Invito. Ik kan niet wachten om hem te dragen, ook al ben ik nog niet echt toe aan de winter. Rainbow!!Klein, maar fijn. Jep, er staan echt álle antwoorden in... ;)Cosmo aan de chipjes...De nieuwe nagellakjes die nog geswatched/gedragen moeten worden. Valt het op dat ik weer helemaal into glitter ben?Tot slot natuurlijk een paar foto's van mezelf mét mijn nieuwe aanwinst. En jullie kunnen gelijk mijn nieuwe haarkleur zien, want zaterdag was ook de dag dat ik weer naar de kapper ben geweest. Aan de onderkant zijn weer lekker veel donkere lowlights gezet, waardoor het geheel extra interessant is geworden. I love it! En het is eindelijk bijgeknipt... wat ook weer veel te lang geleden is, maar ik had de lengte voor mijn bruidskapsel nodig. ;)

11 opmerkingen:

 1. gefeliciteerd met je nieuwe camera hier ga je zoveel plezier aan beleven en meer genieten van je foto's!! Je hebt al prachtige foto's gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Cosmo is toch zo'n dotteke! Veel fun met de noeuwe camera!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel plezier met je nieuwe camera! In januari schaf ik mezelf ook een nieuwe aan, ik denk ook D5200 heb op Youtube echt super handige filmpjes ervan gezien. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, proficiat! Lijkt me een tof toestel, al ben ik echt niet de expert terzake :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij lijkt me erg fijn om mee te werken, de foto's zien er ook goed uit! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Veel leuker om foto's te nemen met een spiegelreflex! Veel plezier ermee!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Veel plezier met jouw camera!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Proficiat met de aankoop ! Je hebt in ieder geval al mooie foto's gemaakt :-) !

  BeantwoordenVerwijderen