zondag 29 september 2013

New shoes! s.Oliver + Replay

Als jullie deze video ooit hebben gezien, dan weten jullie nog vast dat schoenen een grote passie van mij zijn. Toen ik vorige week samen met mijn vriend even naar Oberhaussen was om wat herfst-voorbereidingen te treffen (a.k.a. herfst-schoenen en -kleding kopen), ging ik op zoek naar een mooi paar herfst-schoentjes. En ja, ik heb ze gevonden! Zelfs meer dan dat...Want toen ik deze pumps van Replay zag staan, kon ik ze niet weerstaan. Replay heeft sowieso altijd super mooie en heerlijk zittende pumps. Net pantoffels, ook al zal vast niemand mij geloven gezien de hoge haken. Maar deze zaten weer als gegoten! Ze zien er best grof uit, vooral met die neus, maar toch vind ik ze heel stoer.De perfecte herfst/winter schoenen heb ik bij s.Oliver gevonden. Dit merk was voor mij sowieso een herontdekking sinds wij een tijdje geleden bij V&D een aantal super leuke spijkerbroeken van dit merk voor manlief hebben gescoord. In CentrO moest ik langs twee vestigingen van s.Oliver om deze schoenen in mijn maat te vinden, maar dat was zoooo de moeite waard! Ik vind ze geweldig! Ook een beetje grof door die brede haak, maar ze staan juist heel vrouwelijk.De achterkant van de schoentjes lijkt op een soort korset, super leuk! Ze zien er best netjes uit en passen, volgens mij, bij heel veel outfits. Ik denk dat ik ze zelfs bij een pak kan dragen... Ik ben er echt blij mee. Helemaal mijn ding. En toch nog een haakje, waar ik niet mee uit ga glijden straks. ;)En de Replay pumps... tja, die kunnen eigenlijk altijd. Pumps draag ik eigenlijk als het nog een beetje warm is buiten, zo rond de 15 graden. Als het echt koud wordt, dan krijg ik zin in sokjes op mijn voeten en dus wordt het weer tijd voor laarsjes. Voorlopig ben ik in ieder geval weer voorzien met leuke schoenen. Jullie begrijpen ook wel dat ik het niet kon laten om dit even met jullie te delen. ;)

8 opmerkingen:

 1. Oeeeeh, die pumps zijn erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een geweldige schoenen heb je gescoord! Ik moet er nodig ook weer eens voor op jacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de pumps helemaal niet grof, ik vind ze net super prachtig wow! Zou voor mezelf de smal en hoog zijn maar ze zijn helemaal jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zijn allebei super mooie schoenen ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De pumps zijn ook wel helemaal mijn ding !

  BeantwoordenVerwijderen