maandag 9 september 2013

News Monday met o.a. Zenner en Calvin Klein

Een paar handige styling tools, een inspirerende commercial, wat vrolijke nagellak kleurtjes en een tip voor als je in Amsterdam bent. Benieuwd naar de laatste nieuwtjes? Kijk maar even mee.

Zenner ByTOM SebastianDe collectie van Tom Sebastian is uitgebreid met drie nieuwe haarborstels. Allereerst de toupeer brush. Hier ben ik het meest benieuwd naar, omdat een goede toupeer borstel echt heel lastig om te vinden is. Een paar tips om te touperen: zorg dat je aan de binnenkant van het haar toupeert, gebruik een volume haarspray of poeder voor extra versteviging en body, borstel het getoupeerde haar voor het slapengaan uit met een polijst borstel. Ook is er een Small Volumising Brush, die je helper zal zijn bij het föhnen, en de Pocket Size Brush, een borstel dat zacht is voor je haar en zelfs in een clutch past.

Rooney Mara voor Calvin Klein


Voor het nieuwe parfum van Calvin Klein "Downtown" is een commercial opgenomen die helemaal het gevoel van de New Yorkse downtown weergeeft. Oh, jullie weten wel hoe graag ik erheen wil! Rooney Mara is een actrice en het gezicht van de geur, in de comments van deze video werd ze een beetje vergeleken met Audrey Hepburn... er zit wat in. Prachtig om te zien, een beetje melancholisch. En ja, ik ben benieuwd naar de geur zelf!

LOOkX Pop-Up Store


Altijd al benieuwd geweest naar LOOkX producten, maar stiekem zelf alles willen swatchen? Dat kan! Tot en met 5 september is er een pop-up store in Amsterdam geopend. Je hebt dus maar even de tijd, maar als je in de gelegenheid bent dan kun je even naar Haarlemmerdijk 41 lopen om ook de nieuwe collectie van LOOkX te bewonderen. Er worden ook skincare en make-up workshops gegeven, dus zeker even een bezoekje waard.

WIC Stunning Scotland collectie"Een mix van folklore, romance met een edgy randje en retro elegance." - zo wordt de nieuwe collectie van WIC by Herome omschreven. Van felle roze kleur met een beetje parelmoer tot aan intens groen - binnen deze collectie vind je vast wel een kleur naar je smaak. Wel voor mensen die durven, want Schotland valt duidelijk op. Verkrijgbaar vanaf september.

2 opmerkingen:

  1. Naar die toupeerborstel ben ik wel benieuwd, ik vraag me af hoeveel effect hij heeft.

    BeantwoordenVerwijderen