woensdag 18 september 2013

Pink Pictures #14

Een Pink Pictures artikel een keer niet in het weekend... weer eens wat anders. ;) Vandaag wil ik nog de foto's van voor de bruiloft laten zien. Wat gaat de tijd ook eigenlijk snel hé...Nog voor de bruiloft heb ik samen met een vriendin een klein verwendagje voor onszelf georganiseerd. Wij zijn naar Spa in Nijmegen gegaan waar wij een heerlijke ontspannen en erg gezellige dag hebben gehad. Wij begonnen gelijk goed, met een fles Moët & Chandon champagne. Het was een uur of 11 's ochtends, volgens mij, but who cares!Heerlijke champagne is het toch... en met een schijfje sinaasappel bleek het nog beter te smaken! Ik vind het nog steeds zo'n lekkere verfrissende foto, ook al zeg ik het zelf. :)Mijn eerste proefkapsel was vrij strak, een typische bruidskapsel. Toen ik thuis alle spelden eruit haalde en het touperen en alle haarlak eruit borstelde (met behulp van droogshampoo!), kreeg ik een enorm bos krullend haar. En wat vond ik dat gaaf! Toen begreep ik dat ik het nonchalante toch echt veel leuker vond dan het strakke. Dit past namelijk beter bij mij.Toen moest ik voor de tweede keer voor proefkapsel naar de kapper. Wij hebben leuke vlechtjes bedacht en ik liep er twee dagen daarna nog mee rond. Wat staat het toch leuk, bij elke kapsel! Ik moet dit ook zelf proberen te maken... Voor mijn bruiloft was ik een week lang vrij. Op de laatste werkdag heb ik met een paar collega's geluncht. Totaal onverwachts kreeg ik nog deze lieve kaart van hen! Iedereen heeft er wat in geschreven, super lief! En nog twee andere leuke cadeautjes: zo'n wensbalon van een soort dun papier en het boek van alle antwoorden op zak-formaat (wij hebben hem getest, het boek heeft altijd gelijk! :P).Pas een paar dagen voor mijn bruiloft was mijn jurk definitief klaar. Nadat ik hem samen met mijn moeder in Haarlem heb opgehaald besloten wij nog even daar te lunchen. Bij een cafeetje langs de weg hebben wij een broodje haring gegeten en man, wat was die heerlijk! Het was ook nog eens het begin van mijn vakantie, dus voelde het extra goed. Van de eigenaresse van de bruidszaak kreeg ik nog een fles roze Cava mee om het ophalen van de jurk te vieren. Ik dacht dat het allang op zou zijn, maar het staat hier nog...Speciaal voor de vakantie heb ik een nieuwe tas gekocht van Desigual. Allerlei kleuren en patroontjes, zo typisch voor dit merk. Je moet ervan houden. ;) Het is een vrij kleine tas, maar ook weer ruim en er zitten handige zakjes en vakjes in. Ik heb er veel van geprofiteerd op vakantie! Super handig om mee te nemen en er past werkelijk veel in ondanks het formaat. De laatste foto heb ik gemaakt om Cosmo niet te veel te hoeven missen op vakantie. :) Op een van de laatste dagen lag hij gezellig met mij op het bed te knuffelen... of eigenlijk meer te slapen. Maar hij heeft zich prima vermaakt tijdens onze vakantie! Ik vroeg mij af of hij überhaupt terug wilde komen. :P

8 opmerkingen:

 1. Wat een leuke foto's! Klinkt goed zo'n verwendagje.. 11.00 champagne moet kunnen.. zeker als het Moët is ;-) Krullen staan je inderdaad gorgeous.. je hebt echt een hele mooie en weelderige bos haar! Ik ben er stiekem een beetje jaloers op ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! Het eerste proefkapsel is echt heeeel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die heb ik niet laten zien, het is wat ervan over is gebleven toen alles eruit was ;)

   Verwijderen
 3. die wilde krullen zijn prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die burger ziet er heerlijk uit. De krullen staan je trouwens prachtig.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's! De krullen staan je prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk! En inderdaad misschen heb jij woeffie meer gemist dan hij jullie...nee...kan ik moeilijk geloven!

  BeantwoordenVerwijderen