woensdag 4 september 2013

Pre-vakantie shoplog deel 1 (nieuw en budget)

Voor vakantie en ook net voor de bruiloft heb ik nog een klein beetje geshopt... simpelweg omdat ik nog e.e.a. moest hebben en omdat ik vond dat ik mezelf met een paar goodies mocht verwennen. Ik heb een aantal budget-vriendelijke dingen gekocht en ik heb een luxere shopping gehad. Wij beginnen vandaag met de eerste.Ik ben even naar het Kruidvat geweest ook omdat er nieuwe producten zouden zijn waar ik heel erg benieuwd naar was. Vooral Maybelline heeft sinds augustus een aantal mooie producten aan het assortiment toegevoegd, maar ook Catrice en Essence hebben wat wijzigingen in hun assortiment gehad. Tijd voor een update (oftewel, mijn stash weer aanvullen).Allereerst wat praktische zaken... voor de voeten. Speciaal voor de bruiloft heb ik Blaarpleisters van 't Kruidvat gehaald. Die moet je gewoon hebben op zo'n dag! Ook had ik nog een effectieve voetencrème nodig die echt goed de huid zou verzachten en verzorgen. Ik zag Hansaplast Zachte Voeten crème staan. Het is een crème met Urea en belooft precies de zachtheid die ik wil. Hij is nu volop in de test, maar de eerste indrukken zijn positief!Zonebescherming, hoe kan het ook anders. Dit jaar ga ik voor lekker budget. Nivea Sun Protect & Refresh SPF30 voor het lichaam, omdat het mij zo lekker verfrissend lijkt. En voor het gezicht (of in ieder geval voor onderweg) - Nivea Sun Pocket Size SPF30. Om te beginnen moet SPF30 in beide producten wel goed genoeg zijn, en anders kan ik nog altijd voor een lagere factor gaan.Om mijn haarkleur, vooral speciaal voor de bruiloft, een beetje assig te houden heb ik een zilvershampoo gekocht. Het is van het merk Pro-voke en het heet Touche of Silver Intensieve Glansshampoo. Een apart product, maar tot nu toe kan ik er niets slechts over zeggen. Wordt vervolgd...De nieuwe Maybelline mascara Volum' Express Big Eyes stond al een tijdje op mijn wishlist. Het is er een met een borsteltje aan beide kanten. Het kleine borsteltje is speciaal bedoeld voor de onderste wimpers en dat is precies het idee van de Clinique mascara die ik ook al zo lang wilde kopen. Deze Maybelline mascara wordt op dit moment uitgebreid getest! En opeens zag ik dat L'oreal ook weer een nieuwe mascara heeft... Mega Volume Manga mascara. Het Manga effect op mijn wimpers? Yes, please! Ik hoop dat het net zo'n dramatisch effect geeft als ik wil... we zullen het zien. Voorlopig gaat dit in mijn voorraad-laatje voordat ik helemaal ingebouwd zit tussen de mascara's. :) Wel grappig trouwens, die kleurcombinaties...Eigenlijk wilde ik Maybelline Baby Lips voor mijn lippen kopen, alleen dat had onze Kruidvat niet. Maar Nivea Lip Butter in Vanille & Macadamia stond ook al een tijdje op mijn wishlist. En ik denk dat ik een nieuwe verslaving voel aankomen... Ook zag ik een lippenbalsem met SPF liggen en ik bedacht mij dat het een handige was voor op vakantie. Kruidvat Solait 30 High Sunstick ging dus gezellig mee.Essence Me & My Icecream Hand Wipes leken mij handig voor op vakantie, maar ook gewoon voor het uitgaan. Stel je voor als je van die plakhandjes hebt... bleh! Een nieuw pakje doekjes was dus erg welkom. En ik kon mij niet bedwingen, ik heb toch nog iets nieuws van Catrice gekocht... 2 nieuwe Liquid Metal oogschaduws. I know, nergens voor nodig, en al helemaal niet voor op vakantie... alhoewel, de glans die ze geven zal ook mooi zijn in de Thaise zon! Ach ja, een kleinigheid. Voor de rest wel (bijna) allemaal nuttige dingen. ;)

5 opmerkingen: