woensdag 11 september 2013

Pre-vakantie shoplog deel 2 (op z'n Gooisch)

Net voor de vakantie heb ik niet alleen maar budget spulletjes ingeslagen. Ik besloot namelijk om ook eens een Skins winkel in de buurt op te zoek. Niet zonder reden! Mijn favoriete lotion van REN was bijna op en ik kan echt niet meer zonder. Ik had geen zin om helemaal naar Rotterdam of Amsterdam te rijden (parkeerkosten maken het ook niet extra aantrekkelijk), dus dan maar op zoek naar iets anders. Ik wist dat er in Laren ook een filiaal zat en dat is voor mij zelfs dichterbij dan Amsterdam. Dus vol goede moed ben ik vertrokken naar Laren... en drie keer raden, ik kwam niet met lege handen terug.Laren is een Gooisch plaatsje, dus ik voelde mij ook wel stiekem een Gooisch meisje. Voor even dan. ;) Voor de Belgjes onder ons, google de Gooische meisjes en dan weet je genoeg. Mooie chique winkelstraat in Laren is echt prachtig om te zien en geeft je een bourgondisch gevoel. Alleen het parkeren is wel een beetje een drama. Je kunt wel overal (tijdelijk) gratis parkeren, maar om een plekje te vinden moet je wel een paar rondjes rijden. Maar goed, de vestiging van Skins had ik uiteindelijk vrij makkelijk gevonden. Het is een mooie ruime vestiging met prachtige niche merken, zoals wij van Skins gewend zijn. Ik had alleen oog voor REN, sinds ik weet hoeveel goeds het voor mijn huid doet.REN is wel een vrij prijzig merk, dus deze drie producten hebben mij een klein vermogen gekost (tussen de 25 en 46 euro per stuk). Maar ik vind het nog steeds heel erg de moeite waard. Als je het echt belangrijk vind dat je verzorgingsproducten geen siliconen en verstoppende ingrediënten, maar wel een heleboel effectieve stofjes bevatten, dan is REN echt hét juiste merk. Jep, een echte fan. Ik heb opnieuw de Clafirying Toning Lotion meegenomen voor gecombineerde huid. Hij maakt mijn huid heel erg schoon op een milde manier. En ik heb echt het gevoel dat hij helpt om onzuiverheden te voorkomen. Ook besloot ik om een tweetal andere producten van REN uit te proberen (en er staan nog veel meer op de wishlist... maar dat komt na de vakantie wel!)Ik heb al een masker uit de lijn voor blemish prone huid en daar ben ik echt heel erg tevreden over (lees ook mijn review). Ik besloot om ook Clearcalm 3 Replenishing Night Serum uit te proberen. Heel apart, een serum dat eruit ziet als een crème. Maar oh, wat blijkt hij fijn te zijn! Ik ben hem volop aan het testen, maar ik kan jullie nu al verklappen dat dit kleintje heeft meegeholpen om mijn huid op de grote dag volledig puistjes-vrij te maken. De review volgt! Als laatste nog een gezichtsmasker dat al eerder door meerdere bloggers werd aangeraden. Glycolactic Radiance Renewal Mask is voor de stralende huid, dus wat mij betreft ook perfect voor mijn huidje. Ik heb hem nog niet geprobeerd, maar kan nu al niet wachten! Ook heb ik een heleboel monstertjes van REN gekregen (zie ook foto op Instagram!). Ik vroeg bewust naar de proefjes van BB cream van REN, omdat ik er zo enorm nieuwsgierig naar was. De eerste ervaringen zijn erg goed. Benieuwd naar meer!Goh, had Laren ook niet een Douglas filiaal met een aantal exclusieve merken? Ja hoor, ook die zat inderdaad in de buurt. Ik ging eigenlijk speciaal voor Burberry Beauty make-up, maar na e.e.a. te hebben geswatched, was ik toch niet zo onder de indruk. Ik weet het niet... Make-up moet gelijk mijn aandacht pakken en daar is dit merk, denk ik, te simpel voor. Uiteindelijk ben ik thuis gekomen met een tweetal producten van een heel ander merk, namelijk Fusion Beauty. Veel over gehoord, maar nog nooit iets zelf van gehad. Allereerst de IllumiCover concealer. Ik wilde er een met genoeg dekking en dat geeft deze absoluut. Ook qua kleur, houdbaarheid en textuur ben ik tot nu toe erg tevreden. Hij gaat overal mee naar toe, dus dat zegt denk ik genoeg. Laat maar weten als jullie hier een uitgebreidere review over willen hebben.Als laatste nog de PrimeResults tinted moisturizer van Fusion Beauty. Dit was echt een enorme impuls aankoop, waar ik al een beetje spijt van heb. Het bevat SPF15 en het schijnt diep te hydrateren. Ik dacht dus, perfect voor op vakantie! Alleen stelt het qua dekking niks voor en het is niet echt geschikt voor een vette huid (hij glijdt ervan af, zelfs met een primer). Ik moet eens vaker met gezichtsproducten eerst om een monstertje vragen zodat ik het thuis kan testen... Maar goed, ik blijf hem verder (zo nu en dan) gebruiken. Zolang het mijn huid maar niet verstopt. ;) Wie weet, ga ik er nog van houden...

9 opmerkingen:

 1. Mooie items heb je gescoord. REN ken ik nog niet trouwens. Laren is inderdaad een mooi Gooisch plaatsje. Ik heb er een tijdje gewerkt en vond het altijd heerlijk om in de pauze rond te lopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat serum van REN is precies wat ik zoek! Voor de nacht, dat je 's ochtends wakker wordt met een stralende zachte huid zonder puistjes. Komt er een review van? En wat kost die? Gelukkig zit Skins ook in Groningen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zal zeker een review schrijven nadat ik het uitgebreid geprobeerd heb :) Volgens mij was het rond de 30€

   Verwijderen
 3. REN, jeeej! Haha, we hebben hier in België natuurlijk ook de serie Gooische Vrouwen gezien, dus ik kan me er wel iets bij voorstellen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhh ik vind net de oogpotloden van Burberry van de beste die er zijn! Ren wil ik ook wel eens proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, dat zijn mooie items. REN is echt fijn, ik heb er zoveel over gehoord.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Over de producten van REN heb ik al veel goede reviews gelezen waardoor ik er nu zelf ook erg benieuwd naar ben geworden :)

  BeantwoordenVerwijderen