zondag 1 september 2013

Proef bruidsmake-up

Oftewel, Peggy en ik gingen even experimenteren... En dat ging zo: camera aan en er verder niet op letten, met Peggy's favoriete radio op de achtergrond. Dus gewoon tussendoor kletsen en make-uppen. Soms weet ik zelfs niet eens meer waar we het over hadden, maar grotendeels zijn de gesprekken nog wel te volgen... hoop ik... :P Kijken jullie mee naar ons gezellig middagje?


Wij hebben eigenlijk uren gefilmd, op een gegeven moment kon mijn camera het zelfs niet meer aan. Maar ik ben blij (en trots) dat ik het toch tot 10 minuten kon beperken. En hopelijk hebben jullie de stappen een beetje kunnen volgen en anders laat het ons weten! Hieronder nog het eindresultaat, foto's zijn gemaakt met mijn iPhone:Daarna hebben wij er een avondlook van gemaakt. Iets meer cateye met een toevoeging van donkere oogschaduws en een zwarte eyeliner. Omdat ik dit artikel van te voren heb gemaakt weet ik nog niet hoe de look uiteindelijk op de dag zelf is geworden, maar ik kan nu al zien dat ik meer naar zo'n zwaardere look neig omdat het veel beter bij mijn dagelijkse look past.Ik vind beide looks in ieder geval erg geslaagd. Waarschijnlijk zullen veel mensen dit te zwaar voor een bruiloft vinden, maar voor mij vind ik ze nog aan de lichte kanten. Of nou ja, misschien ook wel precies goed. Love it! En het was een gezellig dagje... maar dat is aan het filmpje wel te merken. ;)

4 opmerkingen:

 1. En woeffie steelt volledig de show!!!! Dit is echt een première...volledig naakt gezicht, vette hare...en nood aan deo :) Vreselijk! Nooit meer 'op z'n thuis zitten en niks doen' als mevrouw langskomt, ik heb mijn lesje geleerd! :) Trouwens, zwarte vrouwen bedoel ik absoluut niet slecht of verkeerd, Afro-Amerikaanse huid is gewoon te lang in de volkstaal. Dat het even duidelijk is. En trouwens...ook langs hier nogmaals..proficiat! Je zag er stralend uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteeeeerd! Ik hoop dat je gisteren een fantastische dag hebt gehad!
  Ik zag al een fotootje op twitter langskomen, je zag er super uit :-)

  Nu lekker genieten, heel veel geluk toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er goed uit! Leuk om het zo 'in actie' te zien :-)

  BeantwoordenVerwijderen