zaterdag 28 september 2013

Tip voor een scherpere winged eyeliner

Winged eyeliner... ik draag het dagelijks! Zonder eyeliner voel ik mij niet af. Zelfs op luie dagen, of op vakantie draag ik liever gewoon een winged eyeliner dan een paar kleurtjes oogschaduw. Ik heb ze al in alle soorten en maten uitgeprobeerd. Pen/stiftliner en liquid liner blijven mijn favorieten. Ze kunnen best tricky zijn, maar eenmal daaraan gewend kun je echt niet meer zonder. En nu heb ik iets voor mezelf ontdekt wat nog beter helpt om een nette wing te maken... want ja, hoeveel ervaring je er ook mee hebt, verpesten kun je het nog steeds even makkelijk.Een peneyeliner met een filten stift is sowieso de makkelijkste manier om een scherpe wing te tekenen. Een dunner en preciezer puntje vind je niet. Jullie weten hoe gek ik op de eyeliner van ArtDeco ben. Het enige, soms kan het lijntje te precies zijn waardoor het snel te dun lijkt. En mijn eyeliner moet lekker aanwezig zijn... Snappen jullie hem nog? Kortom, ik ben weer overgestapt naar liquid eyeliner omdat je daarmee een lekkere opvallende wing mee kunt creƫren. Maar sinds kort gebruik ik ook de stifteyeliner erbij. Huh, twee eyeliner voor een wing? Jep, klopt helemaal. Omdat je met stifteyeliner veel meer grip hebt, kun je er de wing mee perfectioneren.Ik teken eerst dus een wing met mijn liquid eyeliner (Catrice). Daarna maak ik de wing scherper met de stifteyeliner (Maybelline). Ook teken ik er nog plekjes mee bij waar ik met liquid eyeliner niet goed bij kon. Echt ideaal! Zo krijg je een heel mooi lijntje en het kost mij veel minder tijd dan dat ik alles met 1 eyeliner zou moeten doen. Steeds meer merken hebben tegenwoordig een stifteyeliner, dus een geschikte heb je zo gevonden. En liquid eyeliner kiezen wordt alleen maar makkelijker, omdat je de foutjes toch met de stifteyeliner kunt herstellen. ;)

6 opmerkingen:

  1. Idd een handige tip ! Ik ga tegenwoordig ook haast nooit meer de deur uit zonder een winged liner.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijne tip! Zullen zeker veel meiden wat aan hebben. Je kan ook eerst potlood gebruiken en dan daarover gaan. Of dotjes zetten. Hoe dan ook, oefening baart kunst :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vaak werk ik ook met meerdere producten om die perfecte wing te bereiken. Maar het blijft tricky en ik heb altijd genoeg wattenstaafjes in de buurt ;-)

    BeantwoordenVerwijderen