maandag 16 september 2013

Win €70 shoptegoed bij Promiss

Vandaag heb ik weer een leuke winactie voor jullie! Kennen jullie de winkels van Promiss al? De Nederlandse lezeressen zullen er vast mee bekend zijn. Maar wisten jullie ook dat Promiss ook een mooie webshop heeft? Deze is zeker de moeite waard om te kijken als je bijvoorbeeld op zoek bent naar truien en vesten (ik heb overigens zelf een mooie rode vest van Promiss, ik blijf het een heerlijke kwaliteit vinden). Ook voor goed zittende broeken kun je terecht bij Promiss. En de herfst-items zoals elegante blazers en gilets om je outfit iets extra's te geven vind je in dezelfde webshop. Voor de dames met een grotere maat is er ook een aparte afdeling/pagina. Kortom, van alles wat!


En om jullie een beetje op weg te helpen mag ik €70 shoptegoed weggeven! Wat moet je ervoor doen om hier kans op te maken? Niet veel.
- Laat in de comments weten dat je meedoet;
- Vertel of je al weet waar je de shoptegoed aan gaat besteden;
- Heb je Bloglovin? Like dit artikel.

That's it! Meedoen kan deze week nog tot en met zaterdag 21 september. Zondag 22 september zal ik de winnares op mijn blog bekendmaken, dus houd het zeker goed in de gaten (ik ga dus niet mailen). Heel veel succes iedereen!

19 opmerkingen:

 1. Wat leuk, ik doe zeker mee. Ik heb meteen even geliked via bloglovin'. Wat ik van het shoptegoed zou halen? Deze prachtige tas: http://www.promiss.nl/tas-leer-beige/nl/product/16223/. Dit kan ik op dit moment wel gebruiken aanzien mijn oude versleten is.

  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaaaa Promiss! Ik verbaas me er elke weer over hoe praktisch elk jurkje van hun voor mijn lichaam (en vast vele Nederlandse vrouwen met mij) lijkt gemaakt. Halló kont en boobs, haha. Maar die blazertjes zijn ook wel heel erg leuk... Ben er nog niet helemaal uit ;-) In ieder geval een super winactie, ik doe mee en heb het artikel op bloglovin' geliked :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke winactie! Vooral omdat Promiss vaak bekend staat voor wat oudere mensen en minder bij ons, de jonge vrouwen.
  Toch vind ik Promiss altijd heel leuk omdat het classy is maar wel heel goed te combineren met stoerdere items. En de kwaliteit is heel goed!
  Ik zou mijn tegoed aan een lekker dik cosy vest of trui besteden, omdat het nu steeds kouder gaat worden en ik dat wel zou kunnen gebruiken :D

  +ik heb dit bericht geliked op Bloglovin' :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik doe graag mee :) Ik heb je artikel dan ook meteen een like gegeven. Ik denk dat ik van het shoptegoed een broek zal kopen, misschien wel 2! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super, ik doe graag mee. Leuke actie om Promiss onder de aandacht te brengen, want ze hebben echt leuke dingen. Zoals deze: http://www.promiss.nl/jurk-grijs/nl/product/16047/ met leuke sieraden en mooie laarzen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuke winactie! Ik doe heel graag mee! Mijn kleerkast kan wel wat herfstvibes gebruiken:) Ik zou gaan voor dit geweldige kleedje: http://www.promiss.nl/jurk-pu-zwart/nl/product/16013/

  Ik heb alle stapjes gevolgd en wacht nu vol ongeduld af!

  Liefs

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Annette G.16-09-13 15:09

  http://www.promiss.nl/jumpsuit-groen/nl/product/16169/
  Ik zou gaan voor deze jumpsuit. Die is echt te gek! Ik doe dus graag mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi! Wat een leuke winactie! Waag graag een kansje.
  Ik volg je met Bloglovin' en heb je winactie geliked (ik was de 11e liker)
  Verder heb ik qua budget geen geld voor kleding dus ik ben niet meer zo van het webshops af gaan. Maar voor die 70 euro zou ik zeker wel een nieuwe broek willen of een leuk jasje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk zeg!
  Ik heb de webshop even bekeken en zie veel moois.
  Heb dus nog niet besloten waar ik de €70,- aan zou besteden.
  In ieder geval zoek ik nog een mooie blazer en een jas, en ik heb al een aantal mooie gespot :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk, ik doe mee :)

  Ik volg je via bloglovin' +geliked! :D

  Ik ga zeker te weten voor dit blouseje: http://www.promiss.nl/blouse-roze/nl/product/16507/ en daarnaast doe ik denk ik nog een blazer, maar ik weet nog niet helemaal welke kleur en vorm.

  Liefs,
  Britt
  (britttxbrittt@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke winactie! Ik volg jou via Bloglovin en heb het artikel geliked.
  Zelf heb ik nog een winterjas nodig, en deze lijkt mij wel lekker warm. http://www.promiss.nl/jas-zwart/nl/product/15353/ Met de waardebon zou ik al een eind van het bedrag kunnen betalen. Iets wat natuurlijk lekker zou zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Rianne231716-09-13 22:28

  Nieuwe winterkleertjes! Aantal kilo's kwijt (finallyyy!) en pas daardoor mijn wintergarderobe van de afgelopen jaren niet meer (elk voordeel heeft een nadeel ;-) )Vooral vesten en truien heb ik nodig!

  Leuke actie!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat is een erg fijne prijs. Ik heb even op de site gekeken. Waarschijnlijk wordt het een kokerrok: (http://www.promiss.nl/rok-print-wit/nl/product/16202/), mocht ik winnen. Maar er staan veel mooie items bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik doe mee! Super leuk, ik wil zelf erg graag een nieuwe trui voor in de winter. Of eigenlijk voor nu al, het is helemaal niet zo warm meer namelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik doe mee. Leuk! Ik koop er een gaaf jurkje van voor de bruiloft van een vriendin over vier weken!

  Ik volg je op bloglovin en heb geliked.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik doe zeker mee! volg je op BL en het artikel geliked. Van het shoptegoed zou ik een nieuwe winterjas kopen en deze ziet er heerlijk warm en comfortabel uit! http://www.promiss.nl/jas-lang-bruin/nl/product/15544/
  marinadegraaf@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik vind dat Promiss heel veel leuke dingen in de collectie hebben zitten. Ze verbazen mij iedere keer steeds weer en ik ben erg blij met een trui, broek en tas die ik van het merk heb. Ik doe graag mee en volg je al langere tijd via bloglovin!

  Ik vind deze jurk erg tof: http://www.promiss.nl/jurk-print-zwart/nl/product/16423/ en deze vind ik erg leuk http://www.promiss.nl/top-kant-blauw/nl/product/16419/

  Leuke winactie!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Zeer leuke winactie. :)
  Heb dit bericht geliked maar is moeilijk om te kiezen dus denk dat ik wel een mooie trui mee zou kopen en misschien nog iets anders ook.

  butterflyprincipessa(at)hotmail(dot)com

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Oh wat een super leuke winactie!
  Ik doe dus zeker mee!
  Ik had het bericht al eerder geliked en weet nog niet zeker waar ik het tegoed aan zal uitgeven. Het zal sowieso winterkleding zijn, omdat het winterseizoen al nadert. Dus truien, vesten en broeken zullen zeker op mijn verlanglijstje staan!

  zoe2308@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen