zondag 22 september 2013

Winnares van Promiss-tegoed is...

Wow, wat zijn er veel leuke reacties binnen gekomen op de winactie in samenwerking met Promiss! Dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht, maar ik ben echt aangenaam verrast. Dus kledingcheques winnen was een leuk idee... ok, die onthoud ik. ;) Om de winnares van de €70 shoptegoed te kiezen heb ik de hulp van mijn grote vriend random.org ingeroepen, omdat zelf kiezen niet te doen was. En hij heeft besloten dat de prijs gaat naar...


van weheartit.com

Jolande
Van harte gefeliciteerd! Erg leuke reactie heb je achtergelaten, trouwens:
"Jaaaaa Promiss! Ik verbaas me er elke weer over hoe praktisch elk jurkje van hun voor mijn lichaam (en vast vele Nederlandse vrouwen met mij) lijkt gemaakt. Halló kont en boobs, haha. Maar die blazertjes zijn ook wel heel erg leuk... Ben er nog niet helemaal uit ;-)"

Stuur je mij zo snel mogelijk een mailtje (pfbeauty@live.nl) om te laten weten dat je dit berichtje gezien hebt?
Bedankt, iedereen, voor het meedoen! Binnenkort weer een paar leuke winacties, dus stay tuned!

6 opmerkingen:

  1. Oooh wat tof, dankjewel! Ga je nú een mailtje sturen! Moet ik ook nog daadwerkelijk kiezen tussen al die jurkjes en jasjes....moeilijk! Haha, super bedankt, ik ben blij!

    BeantwoordenVerwijderen