zaterdag 21 september 2013

Zomers roze Manahattan nagellak

Wat mis ik mijn nagels als ik deze foto's zie... Op dat moment, net voor de bruiloft, waren ze sterker dan ooit. Eindelijk een beetje vol, mooie lengte... *diepe zucht* Speciaal voor de bruiloft heb ik weer acrylnagels laten zetten, jullie hebben het al vast wel gelezen. Alleen had ik niet verwacht dat ik er niet meer aan zou kunnen wennen. Ik vond het helemaal niks. Zo raar! Terwijl ik er jaren lang zo gek op was, was ik nu blijkbaar de acrylnagels echt helemaal zat. Niet meer gewend. Ik wilde weer mijn eigen nagels terug. Tijdens mijn vakantie heb ik de acrylnagels zelf eraf gehaald en de afspraak met mijn nagelstyliste gecanceld. Sorry, maar zo moet het even. Ik ben mijn nagels nu dus weer sterker aan het maken, met behulp van Trind. Maar goed, op naar de kleur die ik destijds op mijn eigen nageltjes droeg...Dit lakje van Manhattan zag ik in Duitsland staan en ik kon er niet omheen. Zo vrolijk en zomers, een kleur waar je hebberig van wordt! En alsof ik nog niet genoeg roze lakjes had, heb ik deze toch nog meegenomen. Hoe de kleur heet weet ik niet precies, ik vermoed dat nummer 25G naar de tint verwijst. Het is een zacht roze kleur met een beetje koraal er doorheen. Ik zou het zelfs een zachte neon kleur willen noemen, super vrolijk!Hij lakt heel fijn, droogt ook vrij snel (vandaar de quick & dry) en bleef bij mij best lang netjes zitten zonder topcoat. Ik ben fan! Als mijn nagels straks weer wat sterker zijn en als ik weer zin heb in een stukje zomer, dan zal ik deze kleur opnieuw met veel plezier dragen. De nagellak van Manhattan is ook nog eens budgetvriendelijk, je kunt het vergelijken met nagellak van Catrice.

11 opmerkingen:

 1. wat een geweldige kleur! ik heb zelf ook één lakje van dit merk en het is één van mijn favoriete lakjes. ze lakken zo fijn en mooi! en idd lekker budget :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi lief kleurtje. Van dit soort kleurtjes kan ik het hele jaar genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wou dat ze Manhattan nog in NL verkochten! Ze hebben zoveel leuke nagellakjes... Zoals deze ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi kleurtje. Ik heb ook zo'n kleur van Maybelline!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. als ik dit lakje zie, mis ik de zomer

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahhh ik snap dat wel hoor...ik vind persoonlijk eigen nagels of gelnagels ook mooier dan acryl, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Feit dat je sterke nagels hebt van nature is al heel veel waard hoor! Ik heb maar slappekes...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oeh schattig kleurtje! Zo zonde dat dit merk niet meer in Nederland verkocht word.

  BeantwoordenVerwijderen