dinsdag 1 oktober 2013

5 favorieten van september 2013

Eigenlijk was het nog best een lastige klus om de favorieten van september te kiezen. Dat kwam vooral doordat ik een deel van september natuurlijk op vakantie was en een grote favoriet daar was vooral mijn zonnebrandcrème. :P Voor dit artikel heb ik een aantal spulletjes uitgekozen die ik tijdens en na mijn vakantie gebruikt heb. Ik ben gek op deze producten en blijf ze met plezier gebruiken... dan kun je het toch wel de favorieten van deze maand noemen. En ja, het zou jullie niet moeten verbazen dat het allemaal producten uit Azië zijn... ;)Allereerst een stukje verzorging. Zoals jullie in de shoplog konden zien heb ik een aantal producten uit Watery Berry lijn van Skinfood gekocht. Vooral deze Watery Berry Toner bevalt mij erg goed. Hij is mild, voelt verzorgend aan en reinigt toch nog best diep. Hoe goed ik mijn huid ook heb gereinigd, door deze toner beland er altijd nog wat extra vuiligheid op het wattenschijfje. En het ruikt ook nog eens aangenaam zoet - bonus! Over de lekkere geuren gesproken... Om de make-up van mijn ogen te verwijderen gebruik ik de Lip & eye remover van het "groene" merk Innisfree. Het is een bi-phase reiniger die niet vettig aanvoelt en mijn ogen niet irriteert. De geur is heerlijk! Omdat dit uit de Apple Juicy lijn komt, ruikt het ook precies zo: naar sappige appelcider. Heerlijk!De dunne eyeliner van Maybelline hebben jullie al eerder gezien. Zijn naam Hyper Sharp Liner beschrijft hem precies goed - super dun en precies. Deze eyeliner pak ik vaak als ik een snelle wing wil tekenen of om mijn dikkere wing te perfectioneren. Het puntje is lekker stevig en er blijft genoeg pigment op zitten ook als je hem onderste boven houdt. Mijn favoriet voor de lippen is toch wel mijn lippenstift/balsem van Etude House, Dear My Essence in Lips-talk. Het heeft een mooie zachte kleur en verzorgt aangenaam mijn lippen. Perfect om even snel mijn lippen bij te werken zonder dat je een spiegel nodig hebt! Laat maar weten als jullie hier meer over willen weten, met swatches en al. ;) Tot slot nog een product van Etude House, een verzorgingsproduct en make-up primer in een. Of nou ja, een 7 in 1 product zelfs. Het is een Wonder Pore Corrector en het werkt net als een primer onder je foundation of BB cream. Wat ik met dit goedje heb gemerkt is dat het heel lang mijn poriën klein houdt. Het langst van andere producten die ik geprobeerd heb. Ideaal voor elke dag dus. En de ijzeren applicator is ook nog eens heel aangenaam en helpt poriën ook weer kleiner te maken. Mochten jullie ook hier een uitgebreidere review van willen hebben, laat het mij weten. Voor nu ben ik gewoon blij met al deze fijne goodies!

8 opmerkingen:

 1. die 7 in 1 primer klinkt als een wondermiddel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super primer lijkt me dat te zijn! Graag een volledige review!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie favoriete laat je zien, ga toch zelf ook eens naar de eyeliner kijken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke favorieten kende die merken nog niet;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De liner van Maybelline ga ik onthouden !

  BeantwoordenVerwijderen