woensdag 30 oktober 2013

6 kleuren concealer

Als jullie mij op Twitter volgen, dan weten jullie vast dat mijn basiscursus Visagie bij Wellness Academie inmiddels gestart is. Ik heb nu twee van de drie lessen gehad en hier zal uiteindelijk nog uiteraard een verslag over komen. Ik heb gemerkt dat dit soort cursussen eigenlijk ook geschikt zijn om de nieuwe producten uit te proberen. En dit product beviel mij zo goed dat ik hem gelijk na mijn eerste les zelf heb aangeschaft.Make-up Studio staat bekend om de professionele producten die ik persoonlijk niet super duur vind. Natuurlijk wel wat prijzig, maar stukken goedkoper dat MAC en dergelijke merken. En het is van de Nederlandse bodem, dus extra trots! Zelf heb ik al twee oogschaduw paletjes van dit merk en, jullie weten het, niets meer dan loof! De producten voor het gezicht van Make-up Studio heb ik eigenlijk nog nooit gebruikt, maar dit... dit was liefde na de eerste kennismaking. Zodra jullie zien hoe het eruit ziet, zal het vast minder spannend zijn dan het lijkt... maar een ding weet ik zeker, dit product werkt en is super handig om te gebruiken!De concealerbox met 6 kleuren erin is verkrijgbaar in twee varianten: deze en een lichtere versie. De lichtere is geschikt voor de hele lichte huidjes. Het zijn veel wittere tinten met een iets koelere ondertoon. Dus ideaal voor de sneeuwwitjes onder ons. De variant die ik heb gekocht is geschikt voor veel meer huidskleuren. En het is zo veelzijdig dat je er echt veel meer mee kunt. En echt... serieus... als ik dit paletje op mezelf gebruik dan kan ik makkelijk alle 6 kleuren gebruiken. Je moet net weten wat je ermee kunt doen en op welke manier je ze het beste kunt aanbrengen. Natuurlijk ben ik langer met mijn make-up bezig als ik echt alle kleuren ga gebruiken, maar vooral voor een avondje uit kan dit ideaal zijn. Voor dagelijkse make-up heb je aan 2-3 kleuren in principe al genoeg... tenminste, als je -net zoals ik- niet al te veel verschillende dingen hoeft te verbergen.In de bovenste rij zien jullie drie verschillende huidstinten. Heb je ze allemaal echt nodig? Ja. Ligt eraan waarvoor. Zo kun je met de lichtste tint highlighten bijvoorbeeld onder je ogen, de middelste kleur is ideaal om onzuiverheden weg te werken als je een lichte huidskleur hebt. En anders gebruik je er de derde kleur voor. Het nut van de bruine kleur heb ik zelf laatst ontdekt! Ik gebruik hem om de witte pigmentvlek bij mijn rechter oog te verbergen. Een beetje mengen met de derde huidskleur en ik heb de perfecte kleur die echt mijn huidskleur bij mijn ogen matcht. De groene concealer was eigenlijk de grootste reden om dit paletje te kopen. Wat deze kleur voor alle roodheden kan doen als je hem op de juiste manier gebruikt heeft echt op veel mensen tijdens de cursus een indruk gemaakt. Dit is eigenlijk de perfecte tint die uitgeblend werkelijk nauwelijks opvalt. Het is een beetje gelig groen en niet zo fel, opvallend groen die je meestal in concealervorm ziet. Tot slot de oranje kleur - ideaal om te mengen met een van de huidskleuren om daarna de blauwe kringen onder je ogen te verbergen. Of om de ogen net dat beetje frisheid te geven.De kwaliteit van deze concealers verbaasde mij eigenlijk ook wel. Ze zijn goed dekkend (lekker dik en stevig van textuur, maar wel romig bij het uitsmeren) en blijven echt lang zitten. Ik heb trouwens bewust geen swatches van de palette gemaakt. Ik denk dat de kleuren echt voor zich spreken. Kortom, ik ben enthousiast! Vooral nu mijn huid wat meer dekking kan gebruiken, ben ik er extra blij mee. Maar ook op de rustigere dagen zal ik er vast goed mee overweg kunnen. Deze palette heb ik bij Backstage in Amsterdam gehaald. Mochten jullie het interessant vinden, ze zijn ook via hun webshop verkrijgbaar. En anders zoek maar op Google nar Make-up Studio producten. De prijs is € 19,90.

12 opmerkingen:

 1. klinkt super goed :D de prijs is ook goed te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superhandig palet! De prijs valt eigenlijk heel goed mee en de kwaliteit is zeker prima. Hier ga je veel aan hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk. Ik ben een tijdje lang vaak model geweest voor een vriendin die ook een visagie opleiding deed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt hem dan toch aangeschaft! Ik had het al voelen aankomen :) Hey...je nagels?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooei kleuren, alleen dat groene vind ik niet zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super handig, zo heb je alles in een!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi palet zeg! Hiermee verdoezel je echt wel alles.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ooh ziet er heel handig uit en de prijs valt echt goed mee. Dacht dat het duurder zou zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Handig zo met meerdere kleuren, dan heb je altijd de juiste bij de hand :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooi palette! Wat leuk dat je de opleiding volgt, dat doe je er ook nog even bij wat ben je toch duizendpoot!! Ben benieuwd naar je verslag van de opleiding!

  BeantwoordenVerwijderen