zondag 6 oktober 2013

Blog tip: Yellow Lemon Tree

Eigenlijk was het de bedoeling dat vanochtend ein-de-lijk de video van onze honeymoon zou verschijnen, maar Youtube is being a bitch.. Dus dan maar een andere oplossing in de vorm van een blog tip. Ik heb al vaker lijstjes gedeeld met mijn favoriete blogs en meestal waren dit wel buitenlandse blogs, volgens mij. Maar vandaag wil ik een Nederlandse blog in het zonnetje zetten. Een foodblog zelfs. Ik moet jullie eerlijk zeggen dat ik eigenlijk totaal niet van de foodblogs ben. Sterker nog, dit is de enige foodblog de ik volg. Maar hey, het is absoluut de moeite waard. Van deze blog krijg ik ook echt serieus zin om te koken... ook al is het tot nu toe alleen bij de belooftes gebleven. ;)


deze carrot cake staat al een tijdje op mijn todo list ;)

Ik denk dat de kracht van Yellow Lemon Tree blog hem zit in de mooie smakelijke foto's, korte stukken tekst (jep, dat waardeer ik echt, het is overzichtelijker) en recepten die eigenlijk niet zo moeilijk zijn om na te maken. Zo nu en dan schrijft Maura (het meisje achter de blog) ook artikelen over restaurants die ze ontdekt heeft. En ik moet zeggen, zelfs dit klinkt steeds verleidelijk. Dankzij haar blog heb ik restaurant Pickles in het centrum van Utrecht ontdekt. The place to be om een heerlijke uitgebreide hamburger te eten... althans, dat schijnt... ik heb altijd 's middags zin in een hamburger, maar Pickles gaat pas 's avonds open. Dus echt proeven heb ik nog niet kunnen doen, maar dat komt nog vast wel goed. ;)

9 opmerkingen:

 1. Die ziet er goed uit. Zeker een om te gaan volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oehh ziet er goed uit :D ik ga er eens een kijkje nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik, als grooooot carrot cake fan, ga ik zeker even een kijkje nemen op haar website! ;D Dankjewel voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk!! Ik ben dol op sites met mooie culi foto's en goede recepten. Toevallig houd ik niet zo van worteltjes taart, maar ik kan vast mijn ei wel kwijt op haar blog zag ik ;-) Ken je ohmyfoodness trouwens? Dat is ook een te gekke site met prachtige foto's en goede recepten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aaah wat lief wat je schrijft. Leuk! Je moet echt maar eens naar Pickles gaan :) ben benieuwd wat je ervan vindt!

  Liefs, Maura

  ps. wow voel me wel vereerd dat ik gewoon de enige foodblog ben die je volgt :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hahaha ja dat staat nog zoooo op mijn todo-lijst! graag gedaan, hoor! :)

   Verwijderen