zondag 20 oktober 2013

Blog/persoonlijke update + winnares setje BB creams

Tja, waar zal ik mee beginnen... Als jullie mij op Twitter volgen dan weten jullie wel wat ik in mijn dagelijks leven meemaak. Druk, gekkenhuis, elke dag overwerken, dat soort dingen. Voor mijn blog houd ik echt alleen de weekenden over, maar als ik dan ook al plannen heb (niet zo gek toch :P) dan blijft er weinig tijd meer over om even rustig te gaan schrijven. Of om heel specifiek te zijn: om elke dag een artikel klaar te hebben. Ik ga het dus anders aanpakken. Vanaf nu wil ik proberen om elke maandag, woensdag, vrijdag en zondag een artikel online te hebben. En als ik veel te vertellen heb en die tijd er is dan zal ik proberen om ook dinsdag te updaten. Er is gewoon even te veel aan mijn hoofd op dit moment, waardoor ik echt even rustig aan moet doen. Dus dat leek mij de beste oplossing. En zo zit er wel wat goede regelmaat in. Laat maar weten wat jullie hiervan vinden!


Dan weer even iets vrolijks. Ik heb de winnares van het setje van Skin79 BB creams uitgekozen. Lieve, Lien, gefeliciteerd ermee! Mail je snel je adresgegevens naar mij? De rest - super bedankt voor het meedoen en binnenkort maar weer een nieuwe winactie! :)

12 opmerkingen:

 1. Volledig begrijpelijk ! Ik slaag er soms met moeite in om 1 x per week iets te posten. En dan hoef ik vaak niet eens over te werken maar ben ik gewoon kapot na het werk. En dan wacht het huishouden, sporten, boodschappen doen, eten maken .... Exhausting :-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Consequent bloggen vraagt veel tijd! Maar euhm, liever dat je wat voor jezelf zorgt hoor. Dus we begrijpen dat zeker!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed idee! En Lien, gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. take your time! <3 je moet jezelf niet over de kop werken alleen maar om elke dag te bloggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Succes met alle drukte, neem je tijd. Het najaar is altijd druk!
  Liefs,xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel begrijpelijk hoor meid. De situatie moet leefbaar blijven, eh. X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heb ik gewonnen? OMG! :-) Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Soms gaan andere dingen nu eenmaal voor. Ik blog ook niet elke week dagelijks meer, omdat ik het soms gewoon te druk heb en dan ook geen zin meer heb om nog te bloggen. Dan maar wat minder. Het zij zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Snap je keuze helemaal. Je hebt ook quality tijd voor jezelf (en elkaar nodig) en om de dag een artikel is toch helemaal prima. Dat geeft wat meer rust. En kan ik het ook allemaal wat beter bij houden!

  Enne .. Gefeliciteerd Lien!

  BeantwoordenVerwijderen