zondag 13 oktober 2013

Budget aanraders

Ik hou ontzettend veel van luxere merken. Maar ik waardeer net zo goed kwalitatief goede budget producten. Sommige zijn een prima dupe te noemen voor iets wat 2x duurder is en sommige hebben niet eens een luxer alternatief dat net zo fijn is. Ik heb mijn meest favoriete budget goodies verzameld en vandaag wil ik ze met jullie delen.Allereerst, wat is budget voor mij... merken die bij de drogist te koop zijn en dus niet per se merken die producten van onder de 5 euro verkopen. Ik denk dat L'oreal en Maybelline toch wel mijn favoriete budget merken zijn. Steeds vaker ben ik tevreden over de kwaliteit die deze merken leveren. Misschien niet gelijk de meest goedkope producten, maar nog steeds erg portemonnee-vriendelijk. De mascara's van L'orel bevallen mij eigenlijk altijd. Mijn wens: volle, opvallende wimpers. En daar is L'oreal heel goed in. Black Smoke mascara heb ik al twee keer gekocht en de nieuwe Miss Manga mascara is ook al zo fijn! Het borsteltje, het effect, en -niet onbelangrijk- het irriteert mijn ogen absoluut niet. De foundations van L'oreal trekken ook steeds meer mijn aandacht. Vooral dankzij de Lumi Magique foundation, die jullie al vaker op mijn blog hebben gezien. Ik hou van het effect van het mooie, gezonde huid! De toppers van Maybelline zijn absoluut de Color Tattoo's. Ik heb er al meerdere in mijn bezig en ze bevallen mij allemaal. De houdbaarheid, de intensiteit van kleur, de romigheid... tja, what's not to love. En natuurlijk, de Infaillible oogschaduws van L'oreal horen ook in dit rijtje. Qua textuur zijn ze heel anders dan de Color Tattoo: het is meer een oogschaduw/pigment, terwijl Color Tattoo's een cream zijn. En toch zijn beide even fijn, vooral als je even snel een mooie look wilt creëren. Het wenkbrauwpotloodje van Maybelline is mijn musthave geworden. Ik heb het al zo vaak gekocht en ik kan niet leven zonder een backup. Een van de beste wenkbrauwenpotloden ever, met het grootste voordeel - zijn lage prijs. Goedkope eyeliners kun je bij verschillende merken vinden. De liquid eyeliner van Catrice heb ik niet meer (was al over zijn houdbaarheidsdatum), maar ik vond hem heel erg goed. Nu gebruik ik de eyeliners van Maybelline en P2 en deze vind ik ook enorm fijn. Ze zijn intens zwart, blijven goed zitten en brengen heel makkelijk aan. Qua oogschaduws en lipproducten heb ik niet echt aanraders. Heel veel merken hebben zoveel te bieden dat ik gewoon niet kan kiezen. Maar om toch maar iets te noemen - Maybelline heeft de 24H lippenstiften (zo'n kort hulsje) en die zijn heel erg longlasting en super mooi gepigmenteerd! Zo zie je maar, tussen de budget producten kun je echte pareltjes vinden. Je moet het alleen net weten. ;)

10 opmerkingen:

 1. Fijne producten inderdaad, vooral die color tattoo!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. die colour tattoos vind ik super pretty, heb er zelf 2 van!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. sommig budgetproducten zijn echt goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik begin sommige budget merken ook steeds meer te appreciëren, zoals Rimmel. Leuk om je favorieten te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De Colour tatoo's vind ik ook heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik koop zelf heel regelmatig wel make-up van L'Oréal en Maybelline, ben ik heel tevreden van !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk om jouw budget favorieten te zien en bedankt vd tips! Qua budget favorieten heeft Essence hele goede en sneldrogende, corrigende topcoats die helemaal kunnen tippen aan Sèche Vite, dus die koop ik vaak en zoveel mogelijk want ze zijn snel op. Ik ben kennelijk niet de enige die dit ontdekt heeft ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De Lumi Magique foundation heb ik zelf ook en die vind ik ook erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen