vrijdag 18 oktober 2013

Claire's Galactic

Heerlijk, als merken waar je het niet van verwacht toch nog verrassende producten maken. Vooral met nagellak. De meest bijzondere kleuren en mooie texturen vind je tegenwoordig bij de winkels waar je er niet per se voor naar toe zou gaan. Zo ook met Claire's. Elke keer als ik naar binnen stap dan voel ik mij vreselijk oud. Maar ik heb het er wel voor over. Voor de nagellak collectie van Claire's blijf ik elke keer staren. Ze zijn betaalbaar en mooi, en er zitten echt hele aparte exemplaren tussen. Zoals deze. Galactic. Ik zag, ik werd verliefd, ik nam hem mee.Galactic heeft een donkerblauwe basis en veel glitters in verschillende kleuren. Ik vond het eigenlijk ook wel iets voor de Koningsdag... rood, wit, blauwe glitters... Maar als ik hem zo op mijn nagels zie, dan kan dit kleurtje altijd wel worden gedragen. Zo op zichzelf is dit nagellakje toch best wel sheer te noemen. Voor dit effect op mijn nagels heb ik een laag of drie moeten gebruiken, anders was het nog meer doorzichtig. Op zich een mooi effect, maar voor de droogtijd en draagbaarheid vind ik hem toch het mooist over een andere kleur.Bijvoorbeeld over een blauwe nagellak! Hiervoor heb ik een laagje van Blue Velvet (Only You) gebruikt. Heel dekkend hoeft de basiskleur niet te zijn, vandaar dat een laag ook meer dan genoeg was. Alle oneffenheden zal de donkere basis van Galactic wel bedekken. En het effect, jaaaaa, dit is hoe ik hem op zijn mooist vind! In elk licht zie je weer de mooie schittering van verschillende soorten glittertjes in dit lakje. En ook al was het weer een hel om de kleur te verwijderen (glitter nagellak, elke keer hetzelfde), is het hemels om naar te kijken. ;)

11 opmerkingen:

 1. Wat een mooi lakje, op zichzelf al dekkend maar op een donkere nagellak vind ik ém ook erg mooi en feestelijk.. love the glitters!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is niet echt mijn kleur! Ik houd niet zo van glitters! Toch snap ik best dat je het een leuk kleurtje vindt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Doet mij inderdaad ook meteen denken aan koningsdag. Ik vind deze glitter combinatie wel leuk.
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb ook een paar claire's lakjes maar geen glitter :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi! Hij dekt zo te zien veel beter dan de meeste glitterlakjes!

  BeantwoordenVerwijderen