woensdag 23 oktober 2013

Het verhaal achter...

"Als je over dit nagellakje gaat schrijven, dan moet je wel het verhaal er omheen vertellen." - aldus mijn schoonzusje. :) Nou ja, het leek mij leuk om niet alleen over het nagellakje te schrijven, maar ook over de andere spulletjes uit het verhaal. En dan nu HET verhaal...Tijdens mijn tweede vrijgezellenfeest gingen wij met een bootje varen. Het was super gezellig, met lekkere hapjes en drankjes... en een quiz! Ik kreeg een aantal vragen over mijn toen nog toekomstige man en bij elke 10 (geloof ik) goed beantwoorde vragen kon ik een cadeautje uitzoeken (het was super schattig verpakt!). En ik mag wel met trots vertellen dat ik binnen no time alle drie cadeautjes in mijn bezit had. Tja, als je al zo lang samen bent... ;) Deze drie schattige presentjes doen mij steeds weer denken aan die gezellige dag. Sowieso als ik terug denk aan beide vrijgezellenfeestjes - het was enorm leuk! Ik zou niets willen veranderen, het was echt top. En ik denk er met veel plezier aan terug. :) Een fijn lichtpuntje in deze zware tijden, zou je bijna willen zeggen. ;)Mijn lieve cadeautjes! Etos Long Lasting nagellak in #114, Kneipp huidolie met amandelbloesem en een kaarshoudertje. How cute!!! De huidolie ruikt heerlijk. Ik ben gek op warme amandelgeuren en deze is dan ook extra aangenaam. Het hydrateert heerlijk mijn huid, trekt vrij snel in en voelt erg prettig (niet al te vettig) aan. Een heerlijke verwennerij voor in de winter! Het houdertje heb ik nog niet gebruikt, maar ik vind het bijna zonde om er een kaarsje in de doen... bang voor alle roet die deze beauty gaat verpesten. En het nagellakje... tja...Als dit geen liefde is, dan weet ik het ook niet. Toevallig heb ik laatst nog een lekkere warme trui bij Hollister gekocht. Deze heeft precies dezelfde kleur als de nagellak. Prachtige opvallende combo! Hoezo felle kleuren alleen in de zomer? ;) Het lakje lakt heerlijk, niet streperig en vrij egaal. De kwaliteit van de Etos nagellakjes vond ik altijd wel goed en ook dit keer ben ik aardig onder de indruk. En de reden achter het lakje maakt het natuurlijk nog extra leuk. :)

9 opmerkingen:

 1. love verhalen achter producten :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig kleurtje nagellak!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit klinkt erg leuk! Sowieso is het altijd leuk als er een verhaal achter een product zit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk verhaal, het lakje is ook erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahhh daar is het lakje dan! Het is inderdaad erg mooi! Vraagje, zijn jouw nagels terug naturel?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. jazeker, ze zijn er weer, maar ze moeten nog sterker worden.

   Verwijderen
 6. Zeer mooi! En dankjewel voor 't verhaal erbij ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik snap dat je het verhaal erbij moest vertellen hoor! ;D Leuk!! Zo lees ik reviews het liefst!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk verhaal ook ^^ Prachtig lakje!

  BeantwoordenVerwijderen