dinsdag 29 oktober 2013

Kleine Haarshop shoplog

Webshop Haarshop ken ik al jaren. De spulletjes voor het verven van mijn wenkbrauwen komen natuurlijk ook daar vandaan. Nu heb ik weer wat nieuwe haar-goodies uit de webshop. Kijken jullie mee naar deze mini shoplog met allemaal fijne producten?Ik merk dat Haarshop steeds vaker nieuwe merken en producten aan het assortiment toevoegt. En dat is fijn om te zien! Na alle jaren blijft deze webshop mij verrassen. Je vindt er eigenlijk allerlei merken en producten die door de professionals (kappers, nagelstylisten, schoonheidsspecialisten) gebruikt worden. Bijvoorbeeld alles voor gel- en acrylnagels, maar ook verzorgingsproducten voor gezichtsbehandelingen en dergelijke... voor iedereen wat wils, maar dus ook net zo toegankelijk voor de gewone consumenten.Bij Haarshop kun je ook terecht voor mooie kappersmerken. Daar hou ik dan vooral van. Ik vind het persoonlijk niet erg om in de goede haarverzorgingsproducten te investeren, vooral als het om diep hydraterende/herstellende maskers en dat soort dingen gaat. Het is toch echt die nieuwsgierigheid en interesse in nieuwe dingen. Zo ging het ook met deze... Na wat te hebben gebladerd, reviews te hebben gelezen, koos ik voor Gold of Morocco Argan Oil Masker. Arganolie... jep, dat werd hem. Het potje bleek iets kleiner te zijn dan ik dacht, maar het is alsnog 150ml. Ik ben super benieuwd na alle positieve reviews, dus helemaal zin om het uit te proberen!Het merk Alfaparf ken ik nog van "vroegah"... van een paar jaar geleden toen ik mijn blog nog niet had, maar toen mijn interesse in beauty steeds harder groeide en toen ik op andere websites goede reviews over de producten van Alfaparf las. Mijn nieuwste aanwinst is het serum Illuminating Pure Chrystals. Deze zou mega mooie glans aan je haar geven en dat is ook precies de reden waarom ik er zo enorm benieuwd naar ben. Word uitgebreid getest! Tot slot nog de Air Motion haarborstel. Een soort tangle teezer, maar dan net iets anders. Het grootste verschil is dat deze een handvat heeft en dat kan een stuk handiger zijn. Qua prijs scheelt het bijna niks. Ik heb hem nu een keer gebruikt en ik merk dat ie net iets anders aanvoelt dan de tangle teezer... maar ik ben tot nu toe alleen maar tevreden. Wordt vervolgd... Laat maar weten naar welke review jullie het meest benieuwd zijn!

15 opmerkingen:

 1. Leuke aankopen ! Ik ben benieuwd naar alle reviews !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg benieuwd naar die borstel! Ziet er best interessant uit en zou wel eens willen weten welke van de twee je het beste vindt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke aankopen! Die borstel lijkt me erg fijn, ik ben er wel benieuwd na!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke aankopen!! Ziet er uit als een aantal fijne producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben wel benieuwd naar dat masker. Heb al vele geprobeerd maar nog geen een met Argan Olie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ook vooral naar het masker. Ik kan wel wat goede verzorging gebruiken, enfin mijn haren, alhoewel ik ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. aparte borstel maar lijkt mij wel heel erg fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die borstel ziet er inderdaad uit als een tangle teezer met een handvat, handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die argan oil treatment wil ik wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De webshop ken ik niet, maar je hebt wel fijne aankopen gedaan. Mocht je de volgende keer nog eens opzoek zijn naar een goede glansspray, moet je zeker die van Wella Professional eens uitproberen. Het is een heel klein glazen flesje maar werkt fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb de borstel gisteren binnen gekregen, waarom hebben ze niet eerder aan een handvat gedacht? Deze is echt fijn.

  BeantwoordenVerwijderen