donderdag 10 oktober 2013

Lipverzorging: Baby lips + Nivea Lip Butter + EOS

Nu het duidelijk wat kouder wordt buiten is het belangrijker om extra aandacht aan de huid/haar/etc verzorging te besteden. Hydrateren, beschermen, voeden, het wordt bijna een mantra. Wat gebruik ik dit najaar voor mijn lippen? Kijk maar even mee.Iets meer dan een maand geleden had ik nog geen een Baby lips lippenbalsem en nu heb ik al bijna een hele verzameling. Sinds kort te koop in Nederland, maar mijn babies komen uit Azië. En ik moet zeggen - ik ben verslaafd! Ik heb dit nooit echt met lippenbalsem gehad, maar deze schatjes van Maybelline zijn gewoon super. Ze hydrateren, maken mijn lippen zacht en sommige geven zelfs een subtiel kleurtje. En -hoe klein ze ook zijn- ik vind de verpakking extra vrolijk. Heel simpel maar leuk. Ja, ik vind ze te gek! Ik snap best dat er een hele hype omheen bestaan, ze zijn namelijk zo de moeite waard. Een andere favoriet is de lip butter van Nivea. Deze vanille variant wilde ik alleen al om zijn geur hebben, nadat ik verschillende reviews had gelezen. En ja, hij bleek heerlijk te zijn! De geur is goddelijk zoet en warm, maar de balsem zelf is ook nog eens romig van textuur en niet vettig (trekt dus ook snel in de huid van je vingers zonder een vet laagje achter te laten). Hij hydrateert ook al heerlijk mijn lippen en helpt ze te herstellen. Een echte verwennerij!De EOS lippenbalsems... tja, dat is zo'n voorbeeld van de hype die ik niet begrijp. De vorm is grappig, de geur is lekker, maar niet heel bijzonder. Ik vind ze vrij hard qua textuur, ze smeren best lastig uit. Qua hydratatie heb ik daarom ook niks bijzonders gemerkt. Er zal ongetwijfeld iets aparts mee zijn, maar ik ben toch geen fan. Doe mij maar nog meer Baby lips en Nivea butters... ;)

13 opmerkingen:

 1. die bolletjes zien er altijd cute uit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil die babylips echt eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik ben echt dol op de EOS lipbalms <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou echt van de EOS lipbalms, ze verzorgen zonder dat er echt werkelijk een dikke laag op je lippen zit :3 en de vormpjes zijn zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik heb ze alledrie nog niet getest :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik hou van EOS, kan er niet meer zonder mee haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De EOS lipbalms heb ik ook gehad, vond ze fijn maar niet echt geweldig. Vind nu de Nivea Lip butter wel heel echt super. En de Babylips wil ik nog steeds graag proberen, alleen heb ik ze hier nog niet kunnen vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind die van Nivea altijd erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. de verpakking ziet er wel anders uit dan de babylips die ik heb vanuit amerika. Maar baby lips en eos vind ik allebei fijn. nivea kan altijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De lip butter van Nivea heb ik ook en die is zeker fijn! Die van Maybelline wil ik ook nog wel eens proberen, maar ik doe altijd zó ontzettend lang met lipbalsem dat ik er niet teveel tegelijk wil hebben. Van EOS had ik er vorig jaar eentje, maar daar leek ik wel allergisch voor of zo want ik bleef er maar uitslag van krijgen (op mijn lip, niet charming dus). Die heb ik dus maar weggegooid...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik schaf mij zeker nog zo'n baby lips exemplaar aan voor op mijn bureau op het werk :-) !

  BeantwoordenVerwijderen