zondag 27 oktober 2013

Look: coral glow

Een warmere gloed boven de arcadeboog is, zeg maar, mijn ding... Ik doe het niet altijd, maar wel regelmatig. Ik hou ervan. Het geeft iets bijzonders, love it! Laatst besloot ik om niet alleen de volledige look op de foto te zetten, maar ook alle producten die ik heb gebruikt. Kijken jullie mee?Mijn ogen moesten weer lekker sprekend zijn. Ik heb het duo van Topshop gebruikt dat ik gekocht heb in Hong Kong. Heerlijke kleuren blijven dit, perfect te combineren voor elke dag. Voor deze look heb ik alleen de highlighter kleur uit het duo gebruikt. De bruine kleur is Nougat It Right van Catrice. Een mooie liquid metal oogschaduw met een iets rodere ondertoon (of nou ja, dat denk ik dan). De koraalkleurige oogschaduw boven de arcadeboog is matte 361 van INGLOT - de perfecte kleur om dit soort warme effecten te creëren, zonder al te warm te zijn. Geen effect van geïrriteerde ogen, het staat juist extra fris en opvallend.Een zwarte eyeliner (ik ben op dit moment echt gek op de liquid liner van Lancome) en een paar goede lagen Miss Manga mascara van L'oreal. Potlood op de waterlijn is mijn favoriete nude NARS kleur. Het creëert een mooie open blik en zorgt ook weer voor een fris effect.Eigenlijk heb ik voor mijn ogen best weinig producten gebruikt, maar dat heb ik eigenlijk altijd wel. Voor een gemiddelde look heb ik meestal 2 tot 4 kleuren nodig (inclusief highlighter, dit keer was het er ook eentje van INGLOT trouwens). Ik weet het, misschien niet zo spannend, maar volgens mij hoef je niet per se 10 kleuren te gebruiken om een look bijzonder te maken.Eigenlijk laat ik nooit zien wat ik voor de rest van mijn gezicht gebruik. Op een of andere manier denk ik dat jullie dat niet zo boeiend vinden.... correct me if I'm wrong! Maar vooruit dan maar, voor de verandering... en omdat mijn nieuwe camera dit soort dingen toch al beter kan laten zien... ;) Dus hier zijn de producten...Alleen de primer staat niet op de foto. Volgens mij had ik er een van Smashbox gebruikt. Voor foundation gebruikte ik mijn laatste aanwinst: Rimmel Wake Me Up foundation. Een hele mooie "gezonde gloed" finish, maar toch wel lastig om met vette huid te combineren. Als concealer heb ik mijn Illumicover van Fusion Beauty gebruikt. Een prachtig product dat ik al een paar maanden met plezier gebruik... en waar ik toch nog een paar "maar's" aan merk. Het geheel heb ik afgepoederd met mijn Alison Raffaele poeder. Blush - MAC Royal Sunset, een mooie zachte koraal/roze kleur.Als finishing touch - BeYu Sweet Melon lip biggie op de lippen. Het eindresultaat vind ik goed gelukt, helemaal mijn ding. Sprekende ogen, mooie gloed, bijzonder zonder te overdrijven. Wat vinden jullie ervan?

12 opmerkingen:

 1. Voor jou best ee nrustige look maar ook dit staat je erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Best mooie look en staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er mooi uit, nog een beetje naturel ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleuren! Toch nog eens even tussen Catrice neuzen binnenkort...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi! Ik heb ook die foundation van Rimmel maar hij is volgens mij niet meer te krijgen in de winkel? Dus heb nu maar hun BB crème gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oh echt? Ik heb hem zelf met 50% korting gekocht, dus zou best kunnen kloppen :(

   Verwijderen
 6. Hele mooie look, vooral de crease kleur vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wow prachtige naturel look, staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt een supermooie ooglook!

  BeantwoordenVerwijderen