zaterdag 12 oktober 2013

Lush winter

Vorige week introduceerde Lush de nieuwe wintercollectie. Ik heb er al over gelezen, maar toch was het extra leuk om het met eigen ogen te zien... en vooral te ervaren. Als blogger kon je je inschrijven voor een VIP rondleiding. Vorige week vrijdag was het dan ook zover. Gelukkig kon je tot 20:00 in de winkel terecht, dus haasten na mijn werk, maar ik heb het toch gered! Sterker nog... ik had de Utrechtse winkel om een uur of 19:00 helemaal voor mezelf! "Een blogger!" - juichten de verkoopsters in de winkel. Een glasje vruchtenpunch (met alcohol... vrijdagavond it is!) en ik mocht kennis maken met de nieuwste producten voor deze winter.Ik heb mijn nieuwe spiegelreflexcamera meegenomen om mooie foto's in de winkel te maken, maar toen de rondleiding begon heb ik besloten om de boel te filmen. Dat was even zoeken en uitvinden, maar uiteindelijk is het toch best een leuk filmpje geworden (negeer even de blury stukjes :P). Benieuwd naar de korte sfeerimpressie?En toen was mijn camera overleden... jep, ik had hem allang weer moeten opladen. Maar gelukkig heb ik nog altijd mijn iPhone die nog steeds mooie foto's maakt. Alle foto's heb ik ermee geschoten. En ook al beschrijft het de geuren niet zoals het filmpje dat doet, het blijft nog steeds leuk om te zien.Deze zeepjes hebben jullie in het filmpje kunnen zien. Hoe gaaf is dit! Jelly gecombineerd met zeep? Yes, they did it! Orange Jelly Soap heeft niet alleen een hele verfrissende en vrolijke geur, het is ook nog eens leuk om te gebruiken. Snowcake Soap ruikt inderdaad naar marsepein, een bitter/zoete geur."Heb je een bad?" "Nee, jammer genoeg niet." "Dan zul je het niet leuk vinden wat ik allemaal over de nieuwe bathbombs ga vertellen." En ja hoor, dat klonk zo heerlijk dat ik alleen al een bathbomb wilde meenemen om het ooit in een hotel of waar ik ook een bad kan vinden uit te proberen! Candy Mountain is felroze en ruikt naar snoepjes... heb ik meer reden nodig om er hebberig van te worden? Shoot for the Stars ruikt ook heerlijk, maar kleurt je badwater in alle kleuren van de regenboog. Het zijn allemaal kleine kleurrijke bath ballistics in een, en dat zul je ook merken zodra deze bathbomb gaat oplossen.De lekkerste nieuwste geur vind ik toch wel Sikkim Girls. Lush verkoopt het parfum en de bodylotion met deze geur. Vooral de bodylotion vind ik heerlijk. Het is wel een luxe product, omdat er echt parfum in zit. Maar je ruikt hem dan ook best lang op je huid en hij zorgt voor diepe hydratatie. Sikkim Girls bodylotion zit in een klein potje en kost 40 euro... jep, het staat nu toch wel op mijn luxe wishlist... ;)Lush heeft met de nieuwe collectie ook een aantal innovaties laten zien. Zoals jullie in het filmpje hebben gehoord, gebruiken ze nu afbreekbare glitters voor bijvoorbeeld de Snow Fairy. De nieuwe bodylotions bevatten geen conserveringsmiddelen en zijn toch nog lang houdbaar. En in de nieuwste producten is fare trade vanille gebruikt. Kortom, Lush is weer een stapje dichterbij de groene wereld! Nog even over de producten op deze foto's... Snowman bevat stukjes chocola en verzorgende cacaoboter... en ruikt naar versgebakken cake. Bombardino zit eruit als een cake met een toefje slagroom, maar is een bath ballistic met de geur van lemon cheesecake. Tot slot nog de Golden Wonder... een bath ballistic met een cadeautje van binnen, die je gaat zien zodra het opgelost is. Lush heeft dus genoeg mooie producten voor de winter (en de herfst natuurlijk). De geuren zijn natuurlijk altijd heel persoonlijk, maar dit was de eerste keer dat ik bijna alles heerlijk vond ruiken. Zeker een aanrader om eens alle nieuwe producten in de winkel te gaan snuffelen. Benieuwd welk product ik naar huis heb meegenomen? Ponche douchegel! Ik kon het niet laten om de douchegel waar mijn favoriet feestdrankje in zit te laten liggen. ;)

11 opmerkingen:

 1. Yummmm, het ziet er zo lekker uit allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. sommige dingen zien er zo cute uit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze hebben zoveel mooie producten! Ik heb zelf best veel gekocht haha xd

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat filmpje met die uitleg van een medewerkster, jammer wel van die keiharde muziek op de achtergrond, lijkt blijkbaar wel standaard nodig..storend.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja klopt! Terwijl het in het echt nog harder was, ik ben blij dat het op video uiteindelijk meeviel (moet je nagaan).

   Verwijderen
 5. Gosh, I love Lush :-) In een Lush winkel rondsnuffelen is altijd een geweldig avontuur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh zo'n leuke producten weer hé! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je krijgt gewoon zin om het op te eten! Ben wel benieuwd naar sommige dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een luxe dat je de hele winkel voor jezelf had!! Je foto's zijn inderdaad prachtig. Ik ben benieuwd naar hoe Ponche je bevalt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mmmm al die heerlijke dingen ! Jammer dat er geen Lush hier in de buurt is.

  BeantwoordenVerwijderen