donderdag 17 oktober 2013

Paul & Joe Eye Color Set (Peau D'Ane)

De afgelopen dagen zijn een ware gekkenhuis geweest, dus excuses voor een beetje stilte op de blog. Ik zal er van het weekend een update over plaatsen. Voor nu - tijd voor beauty. Paul & Joe is een merk met schattige verpakkingen en prachtige lipstick-vormen. Dit merk kun je veel online vinden (Beautybay, Asos, etc), maar ik kwam het ook in een winkelcentrum in Hong Kong tegen. Prachtig om te zien al die spulletjes met hun hoog hebberigheid-gehaalte! Ik kon echt niet kiezen, wilde al een eigen palette laten samenstellen (jep, bij Paul & Joe hebben ze dit systeem ook)... en toen kwam de verkoopster met iets anders aan...Speciaal voor de afgelopen zomer is Paul & Joe met een aantal setjes uitgekomen die helemaal geïnspireerd waren op de sprookjes. Tja, mijn aandacht heb je dan. Allereerst, alle credits voor de mooie verpakking. Eyecandy!En dat is alleen het doosjes al... De binnenkant is minstens zo mooi...Deze setjes waren er in meerdere uitvoeringen, maar ik koos voor eentje met een mooie lila kleur erin. Is iemand verbaasd? :P Het setje bevat een cream eyeshadow, pressed eyeshadow en een losse oogschaduw/glitter pigment. Mooie mix van texturen en prachtig gecombineerde kleuren. Precies ook mijn kleuren!Peau D'Ane setje bevat een betoverende lila kleur, een donkere diepe grijze kleur en een mooie champagne glittery kleur. Wat zeg ik, een prachtige combinatie! In de winkel probeerde die mevrouw mij uit te leggen dat je eerst de cream oogschaduw over je bewegende ooglid moet aanbrengen, dan definiëren met de donkere kleur en dan het pigment in het midden van de bewegende ooglid aanbrengen. Euh, ja, dank u, ik weet op zich ook een en ander over het aanbrengen van de oogschaduws. Opstandig dat ik ben heb ik de kleuren op allerlei manieren gedragen behalve op deze manier. :PDe cream oogschaduw is super romig. Ik hoop niet dat het snel zal uitdrogen, maar ik probeer het doosje dan ook goed dicht te houden. Cream oogschaduws draag ik altijd als basis en eigenlijk nooit op zichzelf omdat ik bang ben dat het gaat creasen. Ik heb deze cream oogschaduw dus ook op deze manier gedragen en alles bleef netjes op zijn plek zitten. De donkere kleur is een grote favoriet geworden. Het lijkt soms meer blauw/grijs, maar eigenlijk is het gewoon een hele mooie diepe kleur. Super gepigmenteerd en makkelijker om te blenden. Met de losse oogschaduw moet je een beetje oppassen, het is een beetje grof en daarom heb je meer kans op fall-out. Hij glanst wel heel mooi, maar ik vind hem het minst bijzonder in dit trio.Tot slot nog een foto bij kunstlicht. Deze heb ik nog in Hong Kong gemaakt, tijdens het etentje. Memories :) Het blijft een heel mooi setje en ik ben er nog steeds erg blij mee. Mochten jullie hier ook een look mee willen, laat het mij weten. Maar ik weet zeker dat ik deze kleuren nog vaker ga dragen.

11 opmerkingen:

 1. Ooh Paul&Joe! Echt de meest geweldige verpakkingen. Heel schattig setje zo, ook al hou ik zelf helemaal niet van cream en losse oogschaduw, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi setje. Ik vind het altijd leuk dat er aan een bepaald make-up product herinneringen zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooi doosje inderdaad en de inhoud mag er best wezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super mooi setje! De verpakking word je alleen al hebberig van. Ik ben benieuwd naar je look hiermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg mooi setje en goede pigment

  BeantwoordenVerwijderen