maandag 7 oktober 2013

Video: onze honeymoon in Hong Kong en Thailand

Eindelijk, daar is het dan! Het heeft even geduurd, want ik ben erachter gekomen dat ik toch best veel gefilmd had tijdens onze mooie reis. En dat betekent veel bewerkingsmateriaal. Maar het is mij toch nog gelukt! De video is best lang geworden... alhoewel, als je kijkt hoeveel moois ik in die 18 minuten heb gestopt, dan kun je nog best verbaasd zijn. ;) Ik zou zeggen, neem er een lekker kopje thee bij of een glaasje fris, ga achterover zitten en geniet maar mee.En deze shot blijft toch wel onvergetelijk... net als de hele reis. I want to go back! :)

4 opmerkingen:

 1. echt super gaaf om te zien :D hong kong lijkt me awesome!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldige ervaring zo'n reis en zoveel indrukken hebben jullie opgedaan. Leuk dat we ff mochten meegenieten. Ik moest er helaas wel een beetje snel doorheen, een video op mijn gemak kijken hier thuis dat lukt eigenlijk niet meer ;-) Jullie verblijf in Thailand vond ik super mooi. Geweldig wat ze met de handdoeken hebben gedaan en gewoon een privé zwembad. Echt super!! Wat een geweldige herinneringen zullen jullie hieraan overhouden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wow geweldig, lijkt mij zo geweldig daar! Staat zeker op nog te gaan lijstje, mooi filmpje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een super honeymoon bestemming! Hong Kong lijkt me echt geweldig!!

  BeantwoordenVerwijderen