vrijdag 11 oktober 2013

Win setje BB creams van Skin79!

Het is weer tijd voor een leuke winactie. Of tenminste, ik zou het zelf erg leuk vinden om zoiets te winnen (maar gelukkig heb ik dit ook voor mezelf kunnen kopen :P). De BB creams van Skin79 zijn best bekend in het beautyland. Jullie hebben ze vast op verschillende blogs voorbij zien komen en vaak zijn die reviews toch wel vrij positief. Alleen welke BB cream kun je dan het beste kopen? Skin79 heeft namelijk verschillende soorten in het assortiment. Guess what? Een van jullie krijgt de kans om in ieder geval 4 van de BB creams van dit Aziatisch merk uit te proberen.Wat moet je doen om kans te maken op dit setje van Skin79? Het is allemaal weer heel simpel.

- Laat in de comments weten dat je meedoet. Gewoon een leuke/gezellige/spontane reactie is al voldoende.
- Volg je mij met Bloglovin? Like dit bericht.
- Heb je Twitter? Tweet het volgende: Skin79 BB cream winnen? Kijk op pinkfairytale.net @fairynowings

De winnares wordt random uitgekozen, maar ik zou het leuk vinden als het iemand is die ook echt mijn blog leest. ;) De winnares wordt op mijn blog in een artikel bekend gemaakt. Je hebt tot zondag 20 oktober tijd om mee te doen!Ik vind het alleen stiekem jammer dat er niet een miniatuur van de oranje variant in zit. Deze is toch ook vrij populair, volgens mij. Maar goed, hier kun je je al best mee vermaken. En ik ga mijn setje eens ook snel uitproberen. Misschien ook wel leuk om er een review over te schrijven.. ;)

21 opmerkingen:

 1. oeh ik doe mee :D ik volg en like via bloglovin en hier de tweet; https://twitter.com/femketje/status/388540458814554112

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik doe ook graag mee! :D ik ga zo tweeten, en ik volgde je uiteraard via Bloglovin.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. SDJ2 samdeanj2@gmail.com11-10-13 08:29

  Ik doe graag mee met de winactie. Ik heb Chinees gestudeerd en heb een tijdje in Peking gewoond. Toen al (2004) kocht ik een groene! Aziatische foundation omdat ik wat last heb van couperose en groen natuurlijk rood egaliseert. Wat zag mijn gezicht er bleek uit ;-) Ik ben nog nooit naar Hong Kong geweest (door je impressie video van je huwelijksreis kreeg ik meteen zin om te gaan )en zou het super vinden om nu wel eens wat bb creams te proberen die me niet zo'n grijze waas geven als die groene ;-)
  Ik volg je al een hele tijd via Bloglovin' en heb dit artikel geliked. Twitter heb ik niet, maar ik hoop dat ik alsnog een kans maak.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke winactie! Ik heb van Skin79 al eens een miniatuur geprobeerd maar dan zo'n zakje voor ongeveer 2 keer gebruiken, dat was die houden. Ik was daar super blij mee, dus ik wil de andere varianten ook wel eens proberen! Ik volg je al op bloglovin en heb je net op twitter gevolgd + getweet. (@sarahyasminanl). Yay, fingers crossed ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had eigenlijk nog nooit eerder van dit merk gehoord, toch lijkt het me erg leuk om te proberen hihi! Dus ik doe zeker mee! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Yay! Ik wil dit al zo lang uitproberen! :) Ik doe mee en ik like je bericht op bloglovin (etc.)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk! Ik volg en like op bloglovin en heb hier getweet: https://twitter.com/Younaxx/status/388597205122048000

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik doe graag mee! Ik heb nog nooit een BB cream van dit merk geprobeerd en ben er super benieuwd naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke winactie. Ook ik doe graag mee. Ik ben 26 en heb nog steeds vaak een onzuivere huid waar ik me onzeker over voel. Ik ben kleuterjuf en het is al gebeurd dat kleuters vertelden van juf er hangt rode verf op je gezicht of juf heb je de windpokken. Ik gebruik daarom iedere dag foundation of westerse bb cream, maar ik wil al zo lang een aziatische gebruiken maar weet nooit welke ik zou moeten kopen in een webshop. Dit zou natuurlijk super zijn om te testen. Je blog zit bij mijn favorieten en iedere dag kom ik eens loeren. Goed bezig. Ik merk in je artikels dat je dit echt met liefde doet! Doe zo verder. Dikke kus Lien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Verschillende BB's kunnen testen (luxe) en erbovenop nog eens mogelijk gratis (extra luxe) = ik doe dus met alle plezier mee aan deze winactie!
  Ik volg je al een hele tijd via bloglovin'. Twitter heb ik helaas niet.
  Groetjes Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super pakket! Erg leuk dat er verschillende BB creams in zitten
  Ik had inderdaad al positieve reviews voorbij zien komen over skin79
  Ik ben er heel benieuwd naar dus ik doe graag mee :)
  Ik heb helaas geen twitter, maar ik volg je natuurlijk wel op bloglovin (riannx) en heb dit artikel geliked

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hey newlywed! ;) Ik ben benieuwd of deze BB cream(s) me wel weten te overtuigen... Wellicht hebben ze er in Azie wel kaas van gegeten, haha! Ik doe dus graag mee. Ik heb dit artikel geliked, heb helaas geen twitter.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. haiii, super nice dit ik wou dit altijd al eens uitproberen, geweldige kans!! Ik heb alles gedaan veel kans te maken xxx

  https://twitter.com/hanan147

  loubnaloubna1@live.nl

  xxx loubna

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik doe graag mee met de winactie, ik heb je bericht ook geliked met bloglovin/

  Ik volg je al een tijdje en wat ik heel leuk vond om te lezen was je toeleving naar je huwelijk. Ik ben net iets eerder getrouwd en vond het leuk om de ervaringen van iemand anders te lezen. Ik reageer alleen niet zo vaak omdat ik meestal niet zo veel weet te zeggen

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb nog nooit een BB cream geprobeerd, tijd voor een eerste keer? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. wat een geweldig leuk setje, ik doe niet mee trouwens maar wilde wel zeggen wat voor leuk setje ik dit vind :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een schattig setje! Ik ben nog op zoek naar de perfecte BB cream, dus dat komt goed uit! Ik volg je op bloglovin en heb dus ook dit artikel geliked.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Is mij totaal ontgaan, die positieve reviews. Voor mij een onbekend merk. Maar ik wil graag testen!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik doe zeker mee!
  twitter: zowiezo_
  bloglovin : zoelouwerse

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Heb nog nooit een BB cream geprobeerd, maar de verpakking van deze ziet er al zo leuk uit!Fingers crossed.:) Ik volg op Bloglovin, Twitter en heb dit bericht geliked+getweet.

  butterflyprincipessa@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen