maandag 11 november 2013

2x glitter nagellak

Ik ben gek op glitter nagellak! Vooral het afgelopen jaar is het echt een verslaving geworden. Een hel om weer te verwijderen, maar elke keer als ik glitter nagellak draag, vind ik het 100% de moeite waard. Vandaag wil ik een exemplaar uit Hong Kong laten zien, maar ook eentje die je gewoon in Nederland kunt vinden.Mag ik jullie aandacht voor het mooie zand-lakje van Claire's Glitter Sand in een mooie beige kleur. Het lakje dat ik uit Hong Kong heb meegenomen is een beetje... merkloos. Ik vond hem in een van-alles-en-nog-wat-winkeltje en werd verliefd op het effect. Dit is Canmake Colorful Nails.Het leuke aan het Hong Kong lakje is dat het zo'n apart flesje heeft. Het is net een diamaantje, zowel het flesje zelf als de bovenkant van het dopje. Oké, misschien best wel fout, maar ik vind het wel weer iets hebben. Het aparte is dat zowel het lakje van Canmake als van Claire's anders op de nagels uitpakken dan in het flesje. Bij de ene vind ik het een voordeel bij de andere.. tja, kijken jullie mee naar de swatches?Claire's stelt mij nooit teleur. Wat een lief, zacht lakje! Nou ja, zacht als in kleur. De textuur is zanderig, ruw. De eerste dag vind ik zand-lakjes altijd wel een beetje vervelend zitten. Maar als ze wat gladder na een dag zijn geworden, zijn ze te leuk om te dragen. Het heeft iets aparts, maar nog steeds erg draagbaar. En de houdbaarheid is top. Het verwijderen blijft een issue, maar daar had ik al rekening mee gehouden.Canmake nagellak is in het echt eigenlijk een stuk mooier dan op de foto's. In het echt was het echt een princessen-kleur: heel zacht roze met een mooie sparkle. En helemaal dus niet zo rood als in het flesje. Het is geen zand-nagellak, maar meer een glitter topcoat. Op de foto's draag ik twee lagen, maar eigenlijk had een derde laag nog makkelijk gekund. Ach ja, zo was het ook wel leuk. Alhoewel ik de volgende keer er wel een basiskleur onder ga doen. De glitters glinsteren wel heel mooi, je ziet af en toe ook van die regenboog-kleuren verschijnen. Het verwijderen van deze kleur ging mij heel makkelijk af, duidelijk een verschil. Maar de houdbaarheid was dan ook slecht... Hmmm, nou ja, het was een heel goedkoop lakje en als aandenken aan Hong Kong (een van vele... :P) is dit verder prima.

10 opmerkingen:

 1. Prachtig, vooral die canmake lak! Ik wil ook eens bij Claire's kijken voor de glitterlakjes. Daar hoor ik de laatste tijd erg goede verhalen over!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat beige lakje vind ik echt mooi. Eerlijk egzegd heb ik nog geen zand lakje, vraag mij niet waarom hoor ik vind het erg slecht van mezelf terwijl ik ze zo mooi vind.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die enerlaatste is echt mooi! Ik hou echt van die zachte kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lakje van de Claire's is echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. vooral de eerste kleur vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie lakjes! Vooral die van Claire's, wat een beauty! <3

  BeantwoordenVerwijderen