vrijdag 29 november 2013

2x shimmery Etude House nagellak

Sinds Hong Kong ben ik helemaal verliefd op het merk Etude House! Dat hebben jullie vast al gemerkt met al mijn reviews. Vandaag wil ik nog twee pareltjes laten zien: de nagellakjes uit de Bling in the Sea collectie. Ik kocht er eerst een en kon het niet laten om de tweede later erbij te nemen: I think I'm in loveBling in the Sea was den limited edition collectie toen ik in Hong Kong was. Geen idee of ze nog te koop zijn, maar ik kon het toch niet laten om deze beauty's met jullie te delen. Er waren, volgens mij, nog meer kleuren nagellak in deze LE. Allemaal prachtig glimmend, maar ik viel toch voor deze twee. De kleuren hebben geen namen en zelfs nummers waren moeilijk te ontdekken… maar maakt het wat uit? ;)Dit zilveren lakje heb ik nog maar een keer gedragen. Het is echt een aparte, nooit eerder heb ik zo'n nagellak gezien! Het heeft een vrij doorzichtige basis met een blauwe gloed (vooral te zien op de foto van het flesje). Er zitten hele fijne zilveren shimmertjes in, maar ook grovere folie-achtige glitters. Prachtig! Misschien iets te chunky voor alle nagels, ik denk dat het leuker staat als een accent-nagel, maar toch… love it! Het heeft wel iets. Best grof, maar ook wel heel feestelijk. Dat is het… voor een feestje mag het allemaal extra bling zijn, dus dit is een perfect lakje voor bijzondere gelegenheden.Maar mijn grootste liefde is toch wel deze roze kleur. Het was het eerste lakje van Etude House dat ik had gekocht en hij deed mij de andere kopen. De perfecte kleur met de mooiste shimmer ever. Deze kleur heb ik inmiddels een paar keer gedragen en ik kan echt zeggen dat het in het rijtje met mijn favoriete nagellakken aller tijden past. Geweldig! Het heeft een beige-roze basis, meer dekkend dan de zilveren kleur. Er zitten fijne gouden shimmertjes in, maar ook grovere rode en roze stukjes. Niet zo grof als bij het eerste lakje, maar eigenlijk precies goed. Een super mooi effect! De kleur is hiermee neutraal genoeg, maar je blijft er ook naar kijken. Jep, definitief verliefd… :)

14 opmerkingen:

 1. Ik vind de chunky glitters in het eerste lakje zo gaaf.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. de zilveren vind ik het mooist :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie lakjes! Ik zou de zilveren wel eens op een donkere ondergrond willen zien, volgens mij is dat ook heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze oke maar verder op deze manier gedragen niet schitterend. Ik zou ze waarschijnlijk vooral als top coat dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schattige lakjes. Toch niet helemaal mijn kleurtjes maar wel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het ook een geweldig merk en vind de roze/nude kleurige lak dan ook erg mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vooral de tweede vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een gave lakjes! De tweede is ook mijn favoriet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Allebei zijn ze prachtig! Ik denk dat ik het eerste lakje het mooist vind, hij lijkt zo mega te glimmen, love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De roze vind heel leuk, ik ben gek op glitter nagellakjes

  BeantwoordenVerwijderen